Συγκινεί η Λούκα Κατσέλη για τα έξι χρόνια από τον θάνατο του Γεράσιμου Αρσένη

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 19/4, από τον θάνατο του Γεράσιμου Αρσένη και η Λούκα Κατσέλη προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση.

Η χήρα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο facebook:

«Σαν σήμερα πριν 6 χρόνια έφυγες από κοντά μας… Είσαι όμως πάντα εδώ στη σκέψη μας και στην καρδιά μας…».

Η ανάρτηση της Λούκα Κατσέλη:

«Κοιτάζοντας πίσω, αισθάνομαι ότι ήταν θείο δώρο η ζωή μαζί του. Ζήσαμε 34 χρόνια μιας παρά πολύ γεμάτης σχέσης. Ήταν ένας άνθρωπος σπάνιος ως προς την ακεραιότητα, το ήθος, την τρυφερότητα, ως προς τη σοφία του, και θεωρώ ότι, μαζί με τα παιδιά μας, ήταν το μεγαλύτερο δώρο που μου έδωσε ο Θεός.

Οι ζωές μας ήταν παράλληλες, εν μέρει. Γνωριστήκαμε το 1980, στο Διεθνές Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με τίτλο «Μετάβαση στον Σοσιαλισμό». Από την πρώτη στιγμή υπήρχε μια έντονη έλξη και από τις δύο μεριές, αλλά ήταν αδήλωτη. Εκδηλώθηκε το 1983. Οπως συνήθιζε να λέει, βλέπαμε τον ήλιο με τα ίδια μάτια. Πρώτη φορά βγήκαμε δημοσίως έξω οι δυο μας τον Απρίλιο του ’84 στην Κεφαλλονιά.

Δεν είχαμε μαλώσει ποτέ σοβαρά. Για κανένα θέμα. Δεν είχε υψώσει κανένας από τους δυο μας τη φωνή του ούτε μια φορά. Γι’ αυτό και είναι τρομερά εκκωφαντική η απουσία του Μάκη μου» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στην Espresso για τον Γεράσιμο Αρσένη.

Read More

And More