Συγκινεί ο Κώστας Γρίμπιλας – Στην εκκλησία με τα δίδυμα μωρά του! Φωτογραφίες

Τα δύσκολα πέρασαν και τώρα πια ο Κώστας Γρίμπιλας και η σύζυγός του Πόπη χαμογελούν ευτυχισμένοι κρατώντας στην αγκαλιά τους τα δίδυμα μωρά τους. Τα δυο αγγελούδια του ζευργιού σαράντισαν και βγήκαν για πρώτη φορά από το σπίτι. Οι γονείς τους τα πήγαν για τον πρώτο τους εκκλησιασμό στον Άγιο Στέφανο στο Σίδνεϊ.

“Ο Εμμανουήλ και η Στεφανία μου σαράντισαν! Ο πρώτος τους εκκλησιασμός στον Άγιο Στέφανο . Θεέ μου όνειρο ζω….”, έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος και ανέβασε φωτογραφίες με τα μωρά του στο προφιλ του στο Facebook.

Ο Κώστας τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα, μέσα από την περιπέτεια της υγείας του και την μεταμόσχευση καρδιάς που έκανε πριν χρόνια έζησε πολύ δύσκολες στιγμές. Η κόρη του Κωνσταντίνα έφυγε από τη ζωή πριν προλάβει να γίνει ενός χρόνου. Εκείνος και η γυναίκα του βυθίστηκαν στο πένθος, αλλά βρήκαν το κουράγιο να σταθούν και πάλι στα πόδια τους. Ο γνωστός δημοσιογράφος, μάλιστα πολλές φορές έλεγε στα social media πως τώρα πια δεν φοβάται για το κοριτσάκι του, γιατί ξέρει πως έγινε “άγγελος”.

Μάλιστα, με το που γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά του, ανέβασε φωτογραφίες με τα πατουσάκια τους στο Facebook ενημερώνοντας τους φίλους του για τα ευχάριστα νέα και γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα για τα μωρά, από την νεκρή του κόρη. (δες εδώ)

Δες την ανάρτηση του Κώστας Γρίμπιλα:

Ο Εμμανουήλ & η Στεφανία μου σαράντησαν !Ο πρώτος τους εκκλησιασμός στον Αγιο Στέφανο . Θεέ μου ονειρο ζω….

Δημοσιεύτηκε από Kosta Gribilas στις Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Read More

And More