Συγκινημένη η Ντόρα Μπακογιάννη στο μνημόσυνο του πατέρα της Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Στα Χανιά βρέθηκε σύσσωμη όλη η οικογένεια για το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από το θάνατο του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά τους Κωνσταντίνο, Σοφία και Δάφνη, η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Ισίδωρο Κούβελο, η Αλεξία και ο Κώστας Μπακογιάννης, η Κατερίνα Μητσοτάκη με τα παιδιά της και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη με τον γιο της. Ήταν όλοι εκεί, όπως επίσης και αρκετοί άνθρωποι από τον πολιτικό χώρο που γνώριζαν προσωπικά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αλλά και πλήθος κόσμου από την Κρήτη.

Ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, η κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, κατά τη διάρκεια της τελετής. Στο πλευρό της, ωστόσο ήταν τόσο ο σύζυγός της όσο και όλη της οικογένεια για να την στηρίξουν.

Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στις 29 Μαΐου 2017 είχε βυθίσει στο πένθος όλη την οικογένεια και η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν συντετριμμένη από το χαμό του.

Την Τρίτη συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατό του και έτσι το μνημόσυνο έγινε σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Read More

And More