Συγκίνηση, ατάκες όλο νόημα και τέλος: Αυτά είναι τα τηλεοπτικά διαζύγια στο πέρασμα των χρόνων

Η συνεργασία της Δούκισσας Νομικού με το Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα, όπως όλα δείχνουν, έληξε πριν καλά καλά ξεκινήσει.

Η απουσία της την Παρασκευή 23/9 από την εκπομπή, την οποία ο Γιώργος Λιάγκας δικαιολόγησε λέγοντας πως είχε μια άλλη επαγγελματική υποχρέωση, γέννησε ερωτηματικά.

Λίγες ώρες αργότερα όμως, έπειτα από ασφαλές ρεπορτάζ που έκανε το TLIFE, έγινε γνωστό πως η παρουσιάστρια έπειτα από μια σύγκρουση που είχε με τον έτερο παρουσιαστή εξέφρασε την επιθυμία της να αποδεσμευτεί οριστικά μετά από 14 μόλις μέρες που βρισκόταν στη θέση αυτή. (διάβασε εδώ όλο το ρεπορτάζ)

Με αφορμή το τηλεοπτικό “διαζύγιο” Λιάγκα και Δούκισσας που αποκάλυψε το TLIFE, θυμόμαστε κι άλλους τηλεοπτικούς χωρισμούς

Υπάρχουν συνεργασίες ντουέτων που δεν τα κατάφεραν. Άλλοι τράβηξαν τον δρόμο τους βρίσκοντας αυτό που τους ταιριάζει, άλλοι ξανασυναντήθηκαν μετά από χρόνια κι άλλοι έχουν επιλέξει να αποστασιοποιηθούν.

Ζευγάρια και φίλοι που έκαναν τεράστια επιτυχία ως δίδυμα στην τηλεόραση, τη μουσική και τον κινηματογράφο αλλά δεν τα κατάφεραν το ίδιο καλά και στην προσωπική τους ζωή. Πάμε να δούμε ποια είναι τα ζευγάρια που δοκιμάστηκαν στη ζωή και τη δουλεία αλλά δεν κατάφεραν να αντέξουν στο χρόνο.

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μετά από 12 χρόνια κοινής ζωής, πριν από έναν χρόνο αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους αλλά και της επαγγελματικής τους συνεργασίας.

Λίγο πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου τους ο ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει από την καθημερινή εκπομπή την «Φωλιά των Κούκου» που παρουσίαζε μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου για 3 συνεχόμενες σεζόν, ενώ ο ίδιος αποκάλυψε πως ο λόγος της αποχώρισής του, ήταν η επιθυμία του ήταν να αφιερωθεί στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Το 2014 και για δύο χρόνια το ζευγάρι βρέθηκε για πρώτη φορά στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» και το 2016 μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με μεγάλη επιτυχία.

Το 2017 ανέλαβαν την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του STAR και τέσσερα χρόνια μετά η Κατερίνα Καραβάτου αποχώρισε και πήρε μεταγραφή για το Mega και την εκπομπή «Τι λες τώρα!».

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας

Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην τηλεόραση ήταν αυτή του Γιώργου Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά το 2013 όταν η συνεργασία του με το Mega έληξε και ξεκίνησαν το τηλεοπτικό τους «ταξίδι» στον ΑΝΤ1.

Το δίδυμο ανέλαβε «Το Πρωινό» και ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία του. Το 2016 αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και ανακοίνωσαν κι επίσημα το διαζύγιό τους. Η έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν δεν τους βρίσκει μαζί στο πλατό της εκπομπής.

Η Φαίη Σκορδά συνέχισε μόνη της ενώ ο Γιώργος Λιάγκας παρέμεινε στον σταθμό δοκιμάζοντας διαφορετικά πρότζεκτ. Παρά το εν ενεργεία συμβόλαιό του μένει για λίγο εκτός και αποφασίζει να μετακομίσει το 2019 στον ΣΚΑΪ με σκοπό να αναλάβει τη δική του εκπομπή.

Τα πράγματα εκεί δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και έτσι ο Γιώργος Λιάγκας επέλεξε να επιστρέψει ξανά στον ANT1 και στο Πρωινό, στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους.

Ωστόσο, φέτος οι δυο τους επέλεξαν να δοκιμάσουν ξανά την τύχη τους ξεχωριστά, με τον Γιώργο Λιάγκα να παραμένει στον σταθμό και τη Φαίη Σκορδά να μετακομίζει στον ΣΚΑΙ, με τον εκπομπή Πρωινό Μας.

Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού

Το 2013 η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος ένωσαν τις δυνάμεις τους και ανέλαβαν τα ινία της πρωινής ζώνης του MEGA με την εκπομπή «Πρωινό μου».

Παρά την ικανοποιητική πορεία της εκπομπής το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και έτσι ανακοίνωσε το διαζύγιο του μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας και φυσικά με το τέλος της σεζόν ακολούθησε και το τηλεοπτικό τους διαζύγιο.

Οι δυο τους μάλιστα στη αρχή δεν είχαν αποκαλύψει τον χωρισμό τους μέχρι να ρίξει η αυλαία η εκπομπή, ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε αποκαλύψει ότι όταν παρουσίασαν το Πρωινό ήταν ήδη έξι μήνες χωρισμένοι και δεν το ήξερε κανείς εκτός από τα τρία παιδιά τους.

Φώτης Σεργουλόπουλος – Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος συνεργάστηκαν για 18 συνεχόμενα χρόνια, με το «ΦΜ live» να αποτελεί την τελευταία τους κοινή εκπομπή.

«Με τη Μαρία Μπακοδήμου η σχέση μας ήταν καρμική. Είχαμε βρει και οι δυο τον τρόπο συνεργασίας και ήταν δημιουργικός. Ο λόγος που βρισκόμαστε τώρα χώρια είναι ότι και οι δυο θέλαμε μια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής μας αυτό να σταματήσει. Με την Μπακοδήμου ήταν συνειδητή επιλογή και των δυο να χωρίσουμε τηλεοπτικά», είχε δηλώσει σχετικά με τον λόγο που δεν συνεργάζονται πια στην τηλεόραση.

«Για ‘μένα υπήρξε η ανάγκη του επαναπροσδιορισμού. Όταν από τα 25 φτάνεις στα 45, έχεις αλλάξει και ως άνθρωπος. Δύο άνθρωποι δεν ωριμάζουν με τον ίδιο τρόπο. Ο καθένας απορροφά διαφορετικά τους κραδασμούς της ζωής. Έτσι ένα ντουέτο είναι πολύ δύσκολο να είναι στην ίδια συχνότητα στη διάρκεια των χρόνων. Ήταν συνειδητή απόφαση. Αν δεν με υποδέχονταν καλά, σήμαινε πως πλέον δεν έχω χώρο στην τηλεόραση, άρα πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό. Και αυτό δεν θα ήταν απαραίτητα κάτι κακό. Θα ήταν μια εξέλιξη της ζωής», είχε αναφέρει η Μαρία Μπακοδήμου για τη λήξη της συνεργασίας τους.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποφάσισε για κάποια χρόνια να απέχει τηλεοπτικά ενώ η Μαρία Μπακοδήμου δοκίμασε την τύχη της και στην παρουσίαση ενώ την είδαμε και σε ρόλο κριτή.

Φέτος οι δυο πρώην συνεργάτες επέστρεψαν μαζί στην τηλεόραση, με την Μαρία Μπακοδήμου να αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής «Γεια σου» ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος έρχεται στην ΕΡΤ με το μαγκαζίνο, «Πρωίαν σε είδον»

Νίκος Μουτσινάς – Μαρία Ηλιάκη

Ήταν Σεπτέμβριος του 2005 όταν η εκπομπή «Κους Κους» το μεσημέρι δημιούργησε μία από τις πιο δυνατές τηλεοπτικές παρέες. Η Κατερίνα Καραβάτου έχοντας ήδη μία σεζόν στην πρωινή ζώνη του Alpha, μετακομίζει στη μεσημεριανή, εκεί όπου ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη χάρισαν άφθονες στιγμές γέλιου.

Η χημεία τους γίνεται αμέσως αισθητή, από τους τηλεθεατές με τον Νίκο Μουτσινά να μην χάνει ευκαιρία να… πειράζει τη Μαρία Ηλιάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Αμέσως μετά το φινάλε της εκπομπής, Κους Κους το μεσημέρι, ο Νίκος Μουτσινάς παραμένει στον Alpha, αυτή τη φορά έχοντας στο πλευρό του τη Μαρία Ηλιάκη, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Δάσκαλο με την εκπομπή «Δέστε Τους».

Τον Οκτώβριο του 2016 το Δέστε τους επιστρέφει στην τηλεόραση του Alpha αυτή τη φορά σε μια νέα version. Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη μας καλωσορίζουν στο Ξαναδέστε τους με τη Μαίρη Συνατσάκη και την Τζώρτζια Παναγή να συμπληρώνουν τη νέα τηλεοπτική παρέα.

Η εκπομπή δεν σημείωσε τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης και έτσι λίγους μήνες μετά, τον Φεβρουάριο του 2017 οι τέσσερις παρουσιαστές μένουν εκτός τηλεοπτικού αέρα.

Εκείνη ακριβώς την περίοδο για τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη οι δρόμοι τους χωρίζουν τηλεοπτικά.

Ο παρουσιαστής μετακομίζει στον ANT1 όπου και πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική σειρά (Κάτι χωρισμένα παλληκάρια) ενώ η Μαρία Ηλιάκη μένει εκτός τηλεόρασης και αφιερώνεται πλήρως στα social media αλλά και στην προσωπική της ζωή, καθώς λίγο αργότερα ερωτεύεται και συνάπτει σχέση με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Το 2021 είναι η χρονιά των μεγάλων αλλαγών για τη Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια επιστρέφει στην Ελλάδα από την Ζυρίχη κάνοντας το τηλεοπτικό της comeback δίπλα στην Κατερίνα Καραβάτου και στη νέα εκπομπή τους στο Mega.

Οι δυο τους πλέον έχουν ξεπεράσει την ρήξη από το παρελθόν, ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν ουδέτερες.

Δες βίντεο από τις δηλώσεις τους

Read More

And More