Συγκλονίζει η Shannen Doherty για τη μάχη της με τον καρκίνο – Ετοιμάζει επιστολές και βίντεο αποχαιρετισμού

Η Shannen Doherty ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, παλεύοντας τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο. Η διάσημη ηθοποιός, η οποία αγαπήθηκε με τον ρόλο της ως Brenda στα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills αποκάλυψε στις αρχές του 2020 ότι πάσχει από καρκίνο τέταρτου σταδίου στο στήθος, πέντε χρόνια αφού τον είχε νικήσει. 

Τώρα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle, συγκλονίζει με την εξομολόγησή της για την δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνει: «Προσπαθώ να χαρώ όλες τις μικρές στιγμές που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν ή θεωρούν δεδομένες» είπε. «Τα μικρά πράγματα είναι μεγαλοπρεπή για μένα. Υπάρχει αυτό το ατελείωτο πηγάδι μέσα μας και πρέπει να συνεχίσουμε να σκάβουμε μέσα σε αυτό το πηγάδι για την δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις αντιξοότητες, ώστε να μπορέσουμε να δούμε όλη την ομορφιά».

Μάλιστα, η Shannen Doherty αποκάλυψε πως ετοιμάζει να γράψει επιστολές και να αφήσει βίντεο για φίλους και συγγενείς μετά τον θάνατό της: «Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να πω στην μητέρα μου. Θέλω ο σύζυγός μου να γνωρίζει τι σημαίνει για μένα. Αλλά όταν έρθει η ώρα να το κάνω, θα είναι σχεδόν το τέλος. Θα είναι σαν να νιώθεις ότι κλείνεις τον διακόπτη και εγώ δεν είμαι έτοιμη ακόμη να τον κλείσω. Νιώθω σαν να είμαι ένας πολύ, πολύ υγιής άνθρωπος. Είναι δύσκολο να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου όταν νιώθεις ότι θα ζήσεις για άλλα 10 ή 15 χρόνια».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164