Συγκλονίζει η εξομολόγηση της μάνας ενός κοριτσιού με σύνδρομο Down στο “Μαζί σου”: “Δεν μου άφησαν περιθώριο να επιλέξω” [vid]

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της μάνας ενός κοριτσιού με σύνδρομο Down στο “Μαζί σου”: “Δεν μου άφησαν περιθώριο να επιλέξω” [vid] | tlife.gr

“Το παιδί μου γεννήθηκε με σύνδρομο Down! Δεν μου άφησαν περιθώριο να επιλέξω αν θέλω να το φέρω στη ζωή”! Με αυτά τα λόγια η Τερέζα Αλμπέρτη μιλά στην εκπομπή “Μαζί σου” και την Τατιάνα Στεφανίδου για τις δύσκολες ώρες που πέρασε όταν έμαθε πως το δεύτερο παιδί της, το 3χρονο πια κοριτσάκι της γεννήθηκε με σύνδρομο Down.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της έκανε όλες τις εξετάσεις του προ γενετικού ελέγχου και αφού γεννήθηκε η κόρη της, ο γιατρός της την ρώτησε αν είχε κάνει αμνιοπαρακέντηση. Τότε κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το μωρό της.

“Με το που είδα το μωρό είπα στον άντρα μου πως αυτό το παιδί έχει σύνδρομο Down. Και ο λόγος που το είπα ήταν ότι είχα ξαναγεννήσει και ήξερα πώς είναι τα παιδιά…”, αποκαλύπτει χαρακτηριστικά.

Δες το video από την εκπομπή “Μαζί σου”:

 

READ more