Συνεχίζει να νοσηλεύεται η Χριστίνα Κεφαλά: Το μήνυμα για την κατάσταση της υγείας της

Στο νοσοκομείο παραμένει ακόμα η πρώην παίκτρια του Survivor, Χριστίνα Κεφαλά.

Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, ο οποίος όμως εξελίχθηκε σε πνευμονία, πριν από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για την κατάσταση της υγείας μου, νοσηλεύομαι ακόμη στο νοσοκομείο. Είμαι πολύ καλύτερα. Οι πυρετοί έχουν πέσει, όμως η κατάσταση του σώματός μου θέλει κάποιες μέρες να επανέλθει. Εύχομαι να τελειώσει σύντομα και να σας πρήξω ξανά με στόρυ. Έχω ανάγκη να σας μιλήσω», έγραψε στο Instagram ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της.

Δες το μήνυμα της Χριστίνας Κεφαλά:

«Είναι στο πρώτο στάδιο η πνευμονία, την προλάβαμε. Απλά είναι εξουθενωμένος ο οργανισμός από τον υψηλό πυρετό από τον Covid-19 και το γύρισε σε πνευμονία. Είχα χαμηλό οξυγόνο. Σήμερα μου χορήγησαν μια αγωγή του κορονοϊού που μου είπαν ότι είναι για πέντε ημέρες. Οπότε θεωρώ ότι το πενθήμερο θα το φάω εδώ μέσα… Αλλά για καλό είναι γιατί τόσες ημέρες μόνη στο σπίτι δεν την πάλευα» δήλωσε αποκλειστικά στο TLIFE κατά τη δεύτερη ημέρα νοσηλείας της στο νοσοκομείο.

Το TLIFE της εύχεται περαστικά.

Read More

And More