Συνεχίζει τη δράση του ο μυστικός πληροφοριοδότης των VIPs! Θύμα ληστείας διάσημος ζωγράφος

Όπως όλα δείχνουν ο μπον βιβέρ, άνεργος πληροφοριοδότης που δίνει σε ληστές όλα τα μυστικά των VIPs …θυμάτων του συνεχίζει τη δράση του.

Ο άντρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εspresso συνεχίζει να δίνει στοχευμένες πληροφορίες στους ληστές οι οποίοι ξέρουν τι να κλέψουν μπαίνοντας σε συγκεκριμένα σπίτια διάσημων Ελλήνων.

Αυτή τη φορά “άνοιξαν” την μονοκατοικία του διάσημου ζωγράφου Αλέκου Φασιανού και του πήραν κοσμήματα αξίας 10 χιλιάδων ευρώ. Η σπείρα ήξερε για μια ακόμη φορά τι να ψάξει και πήρε τα κοσμήματα από το χρηματοκιβώτιο του ζωγράφου. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, οι κλέφτες ήξεραν όλα τα κατατόπια της μονοκατοικίας του ζωγράφου στου Παπάγου, τα συστήματα ασφαλείας αλλά και το χρηματοκιβώτιο και το περιεχόμενό του.

Απενεργοποίησαν το συναγερμό, παρέκαμψαν κάμερες, έφτασαν στη βεράντα της πίσω αυλής και έσπασαν την κλειδαριά της ξύλινης πόρτας που δεν ήταν ασφαλείας. Χωρίς δε να πειράξουν τίποτα στο υπόλοιπο σπίτι έσπευσαν αμέσως στο χρηματοκιβώτιο, το οποίο άνοιξαν με ¨επιστημονικό” τρόπο

Read More

And More