“Τα ναρκωτικά είχαν τον έλεγχο της ζωής μου”

Η εξάρτηση του γνωστού ράπερ από τα ναρκωτικά είναι γνωστή. Η συνέντευξη εξομολόγησή του όμως στην εφημερίδα New York Post συγκλονίζει και μπορεί να δώσει ένα μήνυμα σε όλους τους νέους για το πόσο τα ναρκωτικά μπορούν να πάρουν τον έλεγχο της ζωής ενός ανθρώπου, να τον κυριεύσουν και να τον καταστρέψουν!

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξής του, ο τραγουδιστής αναφέρει: «Ετρεχα συνεχώς να βρω ναρκωτικά. Τα χρησιμοποιούσα γιατί είχα ανάγκη να ηρεμήσω. Ημουν πολύ εξαρτημένος από ηρεμιστικά χάπια. Η καθημερινή χρήση χαπιών με κατέστειλε! Οι ουσίες κοίμισαν τον εγκέφαλο μου, με νάρκωσαν. Ηταν σαν να έχουν παγώσει τα εγκεφαλικά μου κύτταρα, δε μπορούσα πια να σκεφτώ, είχα καεί! Τα ναρκωτικά με έκαναν επίσης απίστευτα τεμπέλη. Σταμάτησα να δουλεύω, δεν είχα όρεξη να γράψω στίχους. Ηθελα απλώς να κάθομαι μπροστά στην τηλεόραση και να τρώω νάτσος. Τίποτε άλλο δε με ενδιέφερε, μόνο να είμαι μπροστά στην τηλεόραση!».

Σήμερα ο λευκός ράπερ νιώθει νικητής . Σταμάτησε τα ναρκωτικά το 2008 και από τότε δηλώνει “καθαρός”, ενώ πλέον δίνει μάχη για να «ξυπνήσει» και την καριέρα του. Οι οκτώ υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία MTV δείχνουν ότι θα τα καταφέρει!

Read More

And More