Ταξίδι-αστραπή στη Νέα Υόρκη για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν φαντάζεσαι ποιον συνάντησε εκεί!

Ταξίδι-αστραπή στη Νέα Υόρκη για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν φαντάζεσαι ποιον συνάντησε εκεί! | tlife.gr

Στην Νέα Υόρκη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κάνοντας ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του «GNTM»  που είναι κριτής.  Η μελαχρινή καλλονή, η οποία διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, ζούσε στην Αμερική, αφού δούλευε εκεί ως μοντέλο σε γνωστούς οίκους μόδας.

Η Ηλιάνα έχει κάνει φιλίες με Έλληνες που μένουν μόνιμα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και μαζί απολαμβάνουν τις βόλτες στους όταν βρίσκονται. Ένας από αυτούς είναι ο κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος, τον οποίο συνάντησε στην Νέα Υόρκη.

Ο γνωστός κομμωτής που πρόσφατα πάντρεψε και την κολλητή του φίλη Μαρία Μενούνος, ανέβασε στο instagram φωτογραφίες από την κοινή τους έξοδο, αλλά και video στα οποία τραγουδάνε και χορεύουν το τραγούδι «Περιμένω» της Καλομοίρας.

Το διάσημο μοντέλο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με τις πληροφορίες που την θέλουν να είναι και πάλι ζευγάρι με τον αγαπημένο τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό. Οι φήμες όμως όλο και πιο πολύ φουντώνουν, αφού όπως αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη στα «Παραπολιτικά» πριν λίγες μέρες οι δυο τους βρέθηκαν στο Κολωνάκι και όλα έδειχναν επανασύνδεση.

 

READ more