Ταξίδι σε ΗΠΑ και Καναδά σχεδίαζε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη που συνελήφθη για το ριφιφί στο Ψυχικό

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της σύλληψης του συζύγου της Τέτας Καμπουρέλη ο οποίος κατηγορείται για το ριφιφί στην Κυψέλη. Ο 58χρονος επιχειρηματίας επί μήνες συνεργαζόταν με πάνω από 50 ανθρώπους του θεάτρου και την τηλεόρασης οι οποίοι δουλεύαν πυρετωδώς για μια σειρά από projects.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Realnews, ο θεατρικός παραγωγός βρισκόταν στο τελικό στάδιο μιας θεατρικής παράστασης άκρως επίκαιρης αφού θα αντλούσε το θέμα της από την Επανάσταση του 1821. Μαζί με την ομάδα του είχαν ξεκινήσει επαφές ώστε μεγάλα ονόματα του θεάτρου να υποδυθούν τους κεντρικούς ρόλους. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δαπανηρή παραγωγή με περισσότερους από 30 ηθοποιούς λαμπερά κοστούμια και επιβλητικά σκηνικά.

Αυτό που αξίζει ωστόσο να αναφερθεί είναι ότι για τη συγκεκριμένη παράσταση υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την Αμερική. Ο 58χρονος και η ομάδα του σκόπευαν μάλιστα να πραγματοποιήσουν περιοδεία σε Αμερική και Καναδά.

Στην απολογία του, ο θεατρικός παραγωγός υποστήριξε πως στη θυρίδα του είχε ένα σενάριο για τηλεοπτική σειρά που θα προβαλλόταν στην ΕΡΤ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Realnews σκοπός του 58χρονου ήταν να κάνει το ντεμπούτο του και ως τηλεοπτικός παραγωγός και θα κατέθετε στην ΕΡΤ πρόταση συνεργασίας για τηλεοπτική παραγωγή.

 

Read More

And More