Τάμτα: Αποκάλυψε τι ερωτεύτηκε στον Πάρη Κασιδόκωστα

Η Τάμτα αποτελεί μία από τις τραγουδίστριες που επιθυμούν να απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης με τα επαγγελματικά τους και καθόλου με την προσωπική τους ζωή. 

Τα τελευταία επτά χρόνια, η δημοφιλής τραγουδίστρια διατηρεί σχέση με τον Πάρη Κασιδόκωστα και οι δυο τους παραμένουν full in love! Η Τάμτα βρέθηκε καλεσμένη στο κανάλι του Fipster και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που ερωτεύτηκε στον σύντροφό της. 

«Έχω παντρευτεί, έχω βάλει νυφικό, το έχω κάνει μια φορά. Δεν ήμουν και ποτέ το κορίτσι που ονειρευόταν να παντρευτεί. Παρ’ όλα αυτά έκανα πολύ μικρή τον γάμο. Αν τύχει δεύτερη φορά απλά, λιτά. Δεν μπορώ…

Ναι είμαι ερωτευμένη, πάνε χρόνια… Τι να φύγει ο έρωτας; Είναι μεγάλη συζήτηση. Ουσιαστικό συναίσθημα για μένα είναι η αγάπη. Για μένα προσωπικά η αγάπη είναι, δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερο συναίσθημα από αυτό.

Ο Πάρις έχει έναν ανεξήγητο ενθουσιασμό. Εγώ δεν είμαι τόσο ενθουσιώδης. Είμαι σχεδόν ξινή. Ενθουσιάζεται με πράγματα και μου φαίνεται πάρα πολύ cute! Το θαυμάζω αυτό και με τρελαίνει. Με ανανεώνει…» εξομολογήθηκε η Τάμτα.

Δες το απόσπασμα μετά το 20:00:

 

Read More

And More