Τάμτα: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε πάρτυ στις Κάννες! [pics]

Κούκλα και εντυπωσιακή στο πλευρό του συντρόφου της Πάρη Κασιδόκωστα βρέθηκε η Τάμτα, που εμφανίστηκε σε μεγάλο πάρτι στο Φεστιβάλ των Καννών. Η γνωστή τραγουδίστρια που είναι αχώριστη με τον καλό της, λίγο πριν την πρεμιέρα των live του X Factor ταξίδεψε στη νότια Γαλλία και εντυπωσίασε.

Με αφορμή, τη συμμετοχή της ταινίας “Good Time” του Hercules Film Fund που διευθύνει ο Πάρης Κασιδόκωστας στον 70o διαγωνισμό του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, ο γιος της Μαριάννας Λάτση βρέθηκε στις Κάννες και φυσικά κοντά του ήταν και η όμορφη Τάμτα. Αξίζει να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη ταινία αποτέλεσε μία από τις 18 ταινίες που διεκδίκησαν το Χρυσό Φοίνικα, μετά από μια διαδικασία αξιολόγησης 6 μηνών όπου προβλήθηκαν 1.800 ταινίες στα μέλη της επιτροπής.

Ωστόσο, το “Χρυσό Φοίνικα” κατάφερε τελικά να αποσπάσει η σουηδική ταινία The Square του Ρούμπεν Όστλουντ. Ο Πάρης Κασιδόκωστας, όμως, κατάφερε να κάνει μια ξεχωριστή εμφάνιση στο Φεστιβάλ των Καννών…

Όσο για την Τάμτα… έδωσε το “παρών” στο πάρτυ της Chopard στο Φεστιβάλ Καννών, και έλαμψε με δημιουργία Stelios Koudounaris. Το ίδιο look επέλεξε πριν κάποιες εβδομάδες στην πρεμιέρα του ελληνικού X Factor και αποφάσισε να το επαναλάβει μετά τις θετικότατες κρητικές που απέσπασε. Οι γόβες ήταν Christian Louboutin και το styling της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη.

Read More

And More