Τάμτα: Ο ρόλος της στο Cabaret και οι αποκαλύψεις για τη σχέση της!

Η πολυαναμενόμη πρεμιέρα του μιούζικαλ Cabaret πραγματοποιήθηκε με το ρόλο του Κομπέρ να έχει ο Τάκης Ζαχαράτος και της Σάλι Μπόουλς η Τάμτα, που την περίοδο αυτή, τη βλέπουμε παράλληλα στη σκηνή του Box Athens μαζί με τις Μέλισσες. Η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε στη Real News και το Βασίλη Μπουζιώτη για το απαιτητικό αυτό στοίχημα και απάντησε και για τη σχέση της, παρότι δεν της αρέσει να μιλά για την προσωπική της ζωή.

Σύστησέ μας την ηρωίδα που υποδύεσαι και πες μας τι σε κενρίζει πιο πολύ σε αυτήν

Η Σάλι Μπόουλς είναι μια νεαρή performer που δουλεύει σε ένα υπόγειο βερολινέζικο καμπαρέ του ’30 κι εμπλέκεται συναισθηματικά με έναν Αμερικανό συγγραφέα, τον Κλίφοντ Μπράντσο. Όλες οι ιστορίες λαμβάνουν χώρο στη σκιά του ναζισμού υπό την κριτικήματιά του Κομπέρ, ενός πληθωρικού παρουσιαστή με σαρδόνιο χιούμορ. Όσο για το τι με κεντρίζει στη Σάλι; Με κεντρίζει το πείσμα της να κερδίσει το στοίχημά της και να δώσει σάρκα και οστά στα όνειρά τηςπάνω στη σκηνή. Με κεντρίζει το μήνυμά της πως πρέπει να διώχνουμε τη λύπη από πάνω μας και να μην παραδίδουμε τα όπλα. Είναι κάτι που “κουβαλώ”. Με πίστη και με προσπάθεια μπορεί να πετύχει κανείς αυτό που θέλει – δεν θα έφτανα εδώ αν δεν είχα αυτή τη βαθιά πίστη.

Είσαι πολύ προσγειωμένη. Ίσως γι’ αυτό δεν αγαπάς τις “αυλές” Τάμτα;

Μακριά από μένα οι “αυλές”! Νομίζω πως κάνουν κακό σε έναν καλλιτέχνη και τον αποπροσανατολίζουν τις πιο πολλές φορές.

Τον τύπο πώς τον αντιμετωπίζεις; Έχω διαβάσει πως συγκατοικείς, πως είσαι έτοιμη για γάμο με τον σύντροφό σου, μέχρι και πως περιμένεις παιδί…

Είμαι καιρό στον χώρο και κατανοώ το ότι τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σε δημόσια πρόσωπα. Μαθαίνω κι εγώ διάφορα από όλα αυτά που γράφονται, αλλά σου απαντώ πως δεν ισχύει τίποτα από αυτά που προανέφερες. Ούτε συγκατοικώ, ούτε παντρεύομαι. Προτιμώ να μη μιλώ για τα προσωπικά μου και να υπάρχω στον χώρο μόνο μέσα από τα επαγγελματικά μου.

Μοιάζεις πάντως να είσαι πολύ καλά…

Είμαι πολύ καλά. Είμαι ευτυχισμένη και, ξέρεις θα ήμουν αχάριστη να πω κάτι άλλο, μιας και πηγαίνουν όλα εξαιρετικά, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τον καιρό αυτό έχω ρίξει όλο το βάρος μου στο “Cabaret” και -για να αστειευτούμε και λίγο- δεν έχωβγάλει το μαύρο κολάν του ρόλου από πάνω μου! Δεν θα ξαναβγάλω ποτέ μαύρο κολάν στη ζωή μου (σ.σ: γελάει) Ποτέ ξανά όμως!

https://www.instagram.com/p/BeN9mNElOIC/?taken-by=officialtamta

Διάβασε περισσότερα στη Real News που κυκλοφορεί!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164