Tάμτα – Πάρης Κασιδόκωστας: Μαζί στο πάρτι για το 6th Argo Film Festival! [pic]

Με ένα υπέροχο πάρτι στο Peñarrubia Lounge Bar, στον Άλιμο γιόρτασε το 6ο Argo Film Festival, και ανάμεσα σ΄αυτούς που παραβρέθηκαν ήταν και ο Πάρης Κασιδόκωστας, ο οποίος ασχολείται με τις κινηματογραφικές παραγωγές με την σύντροφό του Τάμτα.

Όπως διαβάζουμε στο site του Αrgo Film Festival,φέτος, η διοργάνωση αποφάσισε να γιορτάσει το φεστιβάλ στην πρωτεύουσα με ένα ξεχωριστό Exclusive Party! Πιο συγκεκριμένα, σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στο Peñarrubia Lounge Bar, στον Άλιμο, όπου οι διάσημοι προσκεκλημένοι θα ανακοινώσουν τη λήξη της υποβολής των συμμετοχών και θα δώσουν για πρώτη φορά το έναυσμα για τη διαδικασία του Online Voting!

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να τιμούμε Μεγάλους καλλιτέχνες που σημάδεψαν την 7η τέχνη με την πορεία τους και ταυτόχρονα να στηρίζουμε τους Νέους ώστε να δημιουργούν ταινίες, προβάλλοντας τις σκέψεις και τις ανησυχίες τους. Οι νέοι κινηματογραφιστές που συμμετέχουν με τις ταινίες τους στο φεστιβάλ προέρχονται από όλο τον κόσμο και ήδη από τα πρώτα δύο φεστιβάλ αναδείχτηκαν οι εξαιρετικά ταλαντούχοι δημιουργοί Ανδρέας Λαμπρόπουλος και Κώστας Σκύφτας, που κατάφεραν τα πραγματοποιήσουν το όνειρό τους για μία μεγάλου μήκους ταινία με το “SHORT FUSE”. Η ταινία κυκλοφόρησε πανελλαδικά στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2016 και ήδη κατάφερε να πουληθεί σε πολλές ξένες αγορές.

Ο Κώστας Σόμμερ που συνοδευόταν από την αγαπημένη του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, δημοσίευσε την αναμνηστική φωτογραφία

About last night… friends like family!!! My bros, and the ladys… #argofilmfestival #argofilm

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kostas Sommer (@kostas_sommer_official) στις

Read More

And More