Τάμτα – Πάρης Κασιδόκωστας: Νυχτερινές βόλτες στην Γλυφάδα για δύο – Φωτογραφίες

Η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας έχουν κλείσει αισίως επτά χρόνια μαζί και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο 38χρονος επιχειρηματίας όλα αυτά τα χρόνια έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή σε χαμηλούς τόνους, καθώς επιθυμούν να απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης μόνο με τα επαγγελματικά τους θέματα.

Βέβαια, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η Τάμτα έκανε τη διαφορά και ανέβασε για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία της στα social media μαζί με τον Πάρη Κασιδόκωστα, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι δυο τους ζουν έναν σφοδρό έρωτα και τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πριν μερικές ημέρες, το ερωτευμένο ζευγάρι σε χαλαρή βόλτα στην Γλυφάδα. Η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας με casual look απόλαυσαν έναν νυχτερινό περίπατο στα νότια προάστια με τους paparazzi να τους «τσακώνουν»!

«Σε καμιά περίπτωση δεν χάνουμε την ελευθερία μας για κανέναν άνθρωπο και για κανέναν λόγο πάνω στη Γη. Σίγουρα κάνεις συμβιβασμούς μέσα σε μια σχέση, δεν είμαστε μόνο για την πάρτι μας, αλλά δεν πρέπει να θυσιάζουμε την ελευθερία μας. Και ο Πάρης και εγώ είμαστε δυο ελεύθεροι άνθρωποι.

Δεν αντέχουμε την πίεση για κανέναν λόγο. Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλω να πάω κάπου ή να θέλει να κάνει αυτός κάτι και να το συζητήσουμε. Δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης – κάνει ο καθένας αυτό που επιθυμεί» είχε εξομολογηθεί η Τάμτα για τον Πάρη Κασιδόκωστα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More