Site icon TLIFE

Τάμτα-Πετράκος: Ψίθυροι για χωρισμό!

Άτομο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού μίλησε στο περιοδικό ΟΚ και αποκάλυψε ότι το ζευγάρι ζει πια χωριστά. Μετά από πεντέμιση χρόνια σχέσης η Τάμτα και ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Το παρασκήνιο του χωρισμού: ”Η απόφαση αυτή πάρθηκε ξαφνικά την περασμένη εβδομάδα και ήταν επίπονη και για τους δύο. Στην αρχή δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Εκείνοι είχαν συνειδητοποιήσει από καιρό ότι ο δεσμός τους, είχε κάνει τον κύκλο του”, είπε φίλος του ζευγαριού.

”Το τελευταίο διάστημα αυτό που τους ένωνε περισσότερο ήταν η συνήθεια. Ο έρωτας είχε φύγει.” πρόσθεσε η ίδια πηγή. Μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει ούτε η Τάμτα αλλά ούτε και ο Γρηγόρης Πετράκος για το χωρισμό τους, το μόνο σίγουρο είναι πως το ζευγάρι χώρισε συναινετικά.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού είπαν ότι η σχέση τους είχε φτάσει σε ένα σημείο που ή θα παντρεύονταν ή θα τραβούσαν χωριστούς δρόμους. Η Τάμτα αυτό τον καιρό βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία και σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, αυτή τη στιγμή έχει σαν προτεραιότητα την καριέρα της και την κόρη της Άννυ.

© 2024 tlife.gr