Τάμτα: Πρεμιέρα με τον σύντροφό της Πάρη Κασιδόκωστα στο πλευρό της! [pics]

«Φωτιά» στη νυχτερινή Αθήνα ήρθαν να βάλουν από χθες το βράδυ στο Box η Τάμτα με τις Melisses. Η αγαπημένη pop τραγουδίστρια για μια ακόμη χρονιά συνεργάζεται με τον Χρήστο Μάστορα και τις Melisses και «κλέβει» τις εντυπώσεις. Ανανεωμένη και κούκλα η Τάμτα ανέβηκε στο stage και αποθεώθηκε, ενώ στο κοινό ήταν και ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο… ο σύντροφός της Πάρης Κασιδόκωστας.

Η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή και αποφεύγει τις πολλές κοινές εμφανίσεις. Οι δυο τους βέβαια, δεν κρύβονται αλλά προσπαθούν να έχουν ένα low profile. Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, τους είχαμε δει μαζί στην ορκωμοσία της κόρης της Τάμτα και του αδελφού του Πάρη Κασιδόκωστα από γνωστό Κολλέγιο. Οι δυο τους έδειχναν να είναι πολύ περήφανοι και χαρούμενοι.

Και χθες το βράδυ όμως, το ζευγάρι έδειχνε να είναι full in love. Η Τάμτα τραγούδησε στο stage φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο body και ο καλός της δεν σταμάτησε να την θαυμάζει και να την χειροκροτεί. Μαζί με τον Πάρη Κασιδόκωστα ήταν φυσικά ο καλός του φίλος και συνιδρυτής  της Panik Records Γιώργος Αρσενάκος.

 

Read More

And More