Τάμτα: Στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης με cool style! [pics]

Στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Τάμτα! Η εκκεντρική τραγουδίστρια ταξίδεψε στην συμπρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους μαζί με τους συνεργάτες της, όμως παράλληλα απόλαυσε μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς με θέα τον Θερμαϊκό, ενώ δεν θα μπορούσε να μην γευτεί τα αγαπημένα της εδέσματα.

Η Τάμτα έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, αφού τόσο η επαγγελματική της ζωή όσο και η προσωπική της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Το 2019 ήταν μια καλή χρονιά για εκείνη, καθώς έκανε ένα από τα όνειρά της πραγματικότητα, αφού συμμετείχε στον Διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι “Replay”, εκπροσωπώντας την Κύπρο. Μπορεί να μην βρέθηκε στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, όμως κέρδισε πολλά από αυτή την εμπειρία και σίγουρα θα της μείνει αξέχαστη!

Η σχέση της με τον Πάρη Κασιδόκωστα όλο και δυναμώνει, με τους δυο τους πλέον να είναι αχώριστοι! Η επιτυχημένη τραγουδίστρια φαίνεται να βρήκε το λιμάνι της και το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Βέβαια, την ίδια και περισσότερη χαρά με τον σύντροφό της, της προσφέρει και κόρη της, αφού η ίδια αποτελεί τον σημαντικότερο άνθρωπο που έχει η Τάμτα στον κόσμο.

Πρόσφατα, λοιπόν, ο φακός εντόπισε την Τάμτα κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπου γι’ ακόμα μια φορά ξεχώρισε με το στιλ της.  Bomber jacket με crop jean, λευκό t shirt, booties και travel bag αποτελούν τις επιλογές της γι’ αυτό το look.

Δες φωτογραφίες:

 

 

 

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More