Τάμτα: Θα κάνει το επόμενο βήμα με τον Πάρι Κασιδόκωστα;

Η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας μετρούν δύο χρόνια μαζί και σίγουρα είναι από τα ζευγάρια που λατρεύει ο φωτογραφικός φακός. Το ζευγάρι είναι αχώριστο και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο, πάντα βρίσκουν χρόνο να περνούν ουσιαστικό χρόνο μαζί και να απολαμβάνουν την παρέα ο ένας του άλλου. Άλλωστε, συχνά τους έχουμε δει σε βόλτες στα Νότια Προάστια, πιασμένοι χέρι – χέρι και full in love, αλλά και σε καλοκαιρινές διακοπές, μαζί με την 20χρνη κόρη της Τάμτα, Άννι.

Πολλά δημοσιεύματα ήθελαν την Τάμτα να έχει αρραβωνιαστεί κρυφά με τον Πάρι. Ωστόσο, άτομο από το στενό φιλικό περιβάλλον του ζεύγους δήλωσε στη Real Life: “Η Τάμτα και ο Πάρις είναι καλύτερα από ποτέ μεταξύ τους, ωστόσο ένας γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους”.

Η Τάμτα προς το παρόν κάνει focus στα επαγγελματικά της σχέδια, μιας και σύντομα θα τη δούμε ξανά σαν κριτή στο show X-Factor. Επιπλέον, η ίδια προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο μιούζικαλ “Cabaret” στο θέατρο “Pantheon”, παρόλο που οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2018.

Κράτα το

Read More

And More