Τάσος Θεοδωρόπουλος: Ραγίζει καρδιές το αντίο της Έλενας Ακρίτα – “Πολύ νέος πρίγκιπά μου”

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος πάλευε τον τελευταίο καιρό με τον κορονοϊό. Ο δημοσιογράφος νοσηλευόταν εδώ και ένα μήνα στο νοσοκομείο με κορονοϊό αλλά και σηψαιμία και τελικά δεν άντεξε..

Ο Τάσος ήταν ταλαντούχος με καυστική πένα και μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Δεν έκρυψε ποτέ από τον κόσμο τις εξαρτήσεις του αλλά και το γεγονός ότι ήταν φορέας του HIV. Οι φίλοι του τον αγαπούσαν πολύ και ανάμεσα σ΄αυτούς και η Έλενα Ακρίτα.

Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας έστειλε δημόσια ένα συγκινητικό αντίο στον Τάσο γράφοντας: “Πολύ νέος πρίγκιπα μου, πολύ νέος ρε ΤΑΖ πολύ νέος αγόρι μου. Πόσα χρόνια, πόσοι καβγάδες πάνω στα σενάρια που δουλεύαμε μαζί, ‘ρε Τάσο, μόνο εσυ το καταλαβαίνεις αυτό που έγραψες’ , ‘ναι αλλά δεν είναι ωραίο’;

Ήταν γαμώ το στα στανιό μου ήταν ωραίο, ήταν υπέροχο, χόρευαν οι λέξεις σαν τη Μανταλένα πάνω απ’ τις φωτιές κι εγώ κρυφοζήλευα που δεν ήταν δικά μου τα άνθη του κακού, νευρίαζα που τα ‘χες πάρει όλα εργολαβία και δεν μου άφηνες ούτε πέταλο μαραμένο.
Κι ύστερα πέσανε τα σκοτάδια κι ήρθαν και μας χώρισαν τα σου’πα μου’πες τα γ@@μένα. Και μπήκαμε στα θυμωμένα χρόνια που δε μιλιόμαστε, δεν αγαπιόμαστε για πράγματα τόσο ασήμαντα που όταν ξαναγαπήσαμε δεν τα θυμόμασταν παρά μέσες άκρες. Και ξαναβρέθηκαμε πρίγκιπα μου, πριγκίπισσα μου και πάλι δεν άντεξα μέχρι το τέλος, το δικό σου τέλος δεν το άντεξα και πατσίσαμε ξέρεις εσύ.

Σήμερα πέθανε ο Τάσος Θεοδωρόπουλος”. έγραψε με συγκίνηση η Έλενα Ακρίτα

 

Read More

And More