Τάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου: «Μίλησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα σε αυτή την κυρία»

Ο Τάσος Χαλκιάς είναι ένα από τα πρόσωπα που σχολιάστηκαν αρκετά την περασμένη τηλεοπτική σεζόν λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον ίδιο όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσίαζε. (δες εδώ τον έντονο διάλογο που είχαν οι δυο τους)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, αναφέρθηκε σε αυτή την τηλεοπτική στιγμή εξηγώντας τι ήταν αυτό που πραγματικά τον ενόχλησε.

«Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχασα καθόλου την ψυχραιμία μου. Μίλησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα σε αυτή την κυρία. Εκείνο που με ενόχλησε δεν ήταν ούτε η αναμονή όπως ειπώθηκε, που τα 35 λεπτά ξεπερνάνε την απλή αναμονή, είναι ένας τεράστιος χρόνος.

Όταν συμβαίνει σε εσένα που έχεις κάνει έναν αγώνα 50 ετών για να υπάρχεις με τον τρόπο που θέλεις να υπάρχεις σε αυτόν τον χώρο, και έχεις έναν άνθρωπο που σου λέει, “ωραία, ας αρχίσουμε με αυτό που ξεκινήσατε, το “Love sorry” ε, παθαίνεις κάτι. Εγώ το “Love sorry” το έκανα όταν ήμουν 20 ετών ηθοποιός. Είχα παίξει πάνω από επτά πρωταγωνιστικούς ρόλους στο Εθνικό Θέατρο. Άρα, δεν γνωρίζεις ποιος είναι απέναντί σου» είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

Read More

And More