Τάσος Χαλκιάς: Μετά την απομάκρυνση Φιλιππίδη, μπαίνει στη σειρά – “Δεν είναι καλό να πέφτουν πάνω σου τα φώτα έτσι”

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τον ρόλο που θα αναλάβει να αντικαταστήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”.

Μετά την απομάκρυνση του ηθοποιού και την “εξαφάνιση” του ρόλου του Παρασκευά, ένας νέος χαρακτήρας πρόκειται να προστεθεί. Πρόκειται για τον ρόλο του αδερφού του, που θα αναλάβει ο ηθοποιός. ΄Όπως όλα δείχνουν τον ρόλο αυτό θα αναλάβει ο Τάσος Χαλκιάς που μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και επιβεβαίωσε την πρόταση που του έγινε, σχολιάζοντας πως δεν θέλει να τραβά τα φώτα πάνω του σε βάρος άλλων ανθρώπων.

“Πριν μια ώρα μου τηλεφώνησε ο κύριος Καραγιάννης για έναν ρόλο που ήταν προδιαγεγραμμένος, αλλά τώρα με την απώλεια του κύριου Φιλιππίδη θα γίνει πολύ εντονότερος και πολύ πιο ισχυρός μέσα στη σειρά. Θα συζητήσω με τον κύριο Καραγιάννη την Παρασκευή και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι κάτι που βλέπω πολύ θετικά, είναι μια δουλειά, είναι μια πολύ ωραία σειρά. Λεπτομέρειες δε ξέρω, ούτε πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα, ούτε αν τελικά θα τα βρούμε, αν ο ρόλος είναι κάτι που πραγματικά θα μου αρέσει… Αν είναι να πέφτουν τα φώτα πάνω σου από την αρνητική συγκυρία κάποιων άλλων ανθρώπων δεν είναι τόσο καλό”

Read More

And More