Τάσος Χαλκιάς: Ο γιος του απαντά για τον εκνευρισμό του ηθοποιού στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, μόνο που η τηλεοπτική τους συνάντηση έγινε κάτω από τεταμένο κλίμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάσος Χαλκιάς άρχισε να αντιδρά με τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας, αλλά και με τον τρόπο τον οποίο διαχειρίζεται έναν καλεσμένο της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου παραδέχτηκε πως ο ηθοποιός βρέθηκε σε αναμονή προκειμένου να εμφανιστεί στο πλατό, αφού η ώρα η οποία είχαν συμφωνήσει ήταν άλλη από αυτή που ο Τάσος Χαλκιάς καλησπέρισε την Ιωάννα και τους τηλεθεατές.

Δείτε το απόσπασμα από την εμφάνιση του Τάσου Χαλκιά στην Ιωάννα Μαλέσκου

Μετά το τέλος της εκπομπής το παραπάνω απόσπασμα σχολιάστηκε έντονα στο twitter. Ο γιος του ηθοποιού, Άρης Χαλκιάς, τοποθετήθηκε απαντώντας για την στάση του πατέρα του στο πλατό της εκπομπής.

«Αρχικά έχω χάσει τον λογαριασμό από τα μηνύματα που στέλνετε για τον Τάσο Χαλκιά και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και σας ευχαριστώ. Θέλω απλά να πω ότι ο άνθρωπος είπε ουσιαστικά όλα όσα σκέφτονται αρκετοί καλλιτέχνες, καλεσμένοι αντίστοιχων εκπομπών, αφού το life style κομμάτι που… πουλάει, μιας τέτοιας συνέντευξης, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο της τέχνης που πρεσβεύουν.

Ο εκνευρισμός ήταν σωρευτικός και όχι συγκεκριμένος. Καλό θα ήταν να μοιράζεται λίγο καλύτερα ο υπερπολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος και όταν καλούμε κάποιον για συνέντευξη να διαβάζουμε και 2-3 πράγματα γι΄αυτόν. Όχι να ξεκινάμε από τον τότε που τον θυμόμαστε», έγραψε στο instagram ο Άρης Χαλκιάς, ενώ ο πατέρας του, Τάσος Χαλκιάς αναδημοσίευσε την ανάρτηση.

Read More

And More