Τατιάνα Στεφανίδου: Μας δείχνει τα νέα στολίδια που αγόρασε για το δέντρο της [pics]

Η χριστουγεννιάτικη διάθεση έχει αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο έντονη για την Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια του Epsilon έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram ήδη τα πρώτα χριστουγεννιάτικηα γλυκά που μπήκαν στο σπίτι, που είναι και τα αγαπημένα του συζγύγου της, Νίκου Ευαγγελάτου. Δες εδώ! Σήμερα που οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της επιτρέπουν να είναι πιο χαλαρή αποφάσισε να στολίσει και το δέντρο της οικογένειας.

Η Τατιάνα έκανε εξόρμηση στα μαγαζιά και προμηθεύτηκε κάποια ακόμα στολίδια για να ολοκληρώσει την γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού της αλλά και του δέντρου. “Κάθε χρόνο αγοράζω λίγα στολίδια για το δέντρο μου. Στολίδια 18 ετών, που το καθένα κουβαλάει τις δικές του αναμνήσεις”, έγραψε η οικοδέσποινα του Tatiana Live στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας.


Η Τατιάνα μας έδωσε μία μικρή γεύση από τα στολίδια που θα επικρατήσουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της ανεβάζοντας μερικές ακόμα φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα της στο facebook. Η ίδια αγαπαέι πολύ αυτή την επικοινωνία που έχει με τον κόσμο μέσα από τα social media και μάλιστα το έχει γράψει και στο blog της.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις την άποψη της Τατιάνας για τα social media

“Είναι όμορφο να τραβάς φωτογραφίες. Τις οποίες και μοιράζεσαι με τους φίλους σου στο instagram. Το κάνω. Πιο συχνά πια. Μου αρέσει. Κόλλησα. Είναι να μην κάνεις την αρχή… Μια γωνιά από το γραφείο μου, το Λυδιάκι μου, τα ηλιοβασιλέματα… Το διασκεδάζω πραγματικά”, έγραψε ανάμεσα άλλα. Μπορείς να την ακολουθήσεις στο @tatistefanidou που είναι ο official λογαριασμό της και να δεις και το δέντρο, που υποσχέθηκε να το μοιραστεί με τους followers της μόλις είναι έτοιμο.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικα στολίδια πο αγόρασε!

Read More

And More