Τατιάνα Στεφανίδου: Το ιδιαίτερο δώρο που της έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου!

Τα Σαββατοκύριακα της Τατιάνας Στεφανίδου είναι γεμάτα με οικογενειακές στιγμές. Τις μέρες αυτές τις αφιερώνει στον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους αφού είναι οι μοναδικές μέσα στις βδομάδα που δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Με ελάχιστες εξαιρέσεις. “Τις καθημερινές οι απαιτήσεις της δουλειάς ξεκινάνε πολύ πρωί και τελειώνουν αργά. Τα Σαββατοκύριακα όμως είναι ιερά και πάντα αφιερωμένα στους ανθρώπους που αγαπάμε περισσότερο. Έτσι κι εγώ. Τα αφιερώνω στην οικογένειά μου”, έχει γράψει η ίδια στο blog της.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις όλα τα blog της Τατιάνας

Η Τατιάνα επιδιώκει να περνάει τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι μαγειρεύοντας για τους αγαπημένους της και χαλαρώνοντας μαζί τους. Για αυτό το Σαββατοκύριακο είδαμε ότι πήρε αρκετές… προμήθειες.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τι αγόρασε

Δέχτηκε όμως και μία ευχάριστη έκπληξη! Ένα δώρο από την Σίσσυ Χρηστίδου. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο γούρι για τη νέα χρονιά. Το γούρι αυτό είναι μέρος της συλλογής της Σίσσυς και τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα δωθούν στα Παιδικά Χωριά SOS.


Η Σίσσυ ενισχύει κάθε χρόνο το έργο των Χωριών SOS δημιουργώντας μαζί με την ομάδα της ένα φανταστικό κόσμημα. Το ίδο έκανε και φέτος.

Read More

And More