Τέλος οι “Σφήκες” από το The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου; – Τι λέει στο TLIFE η Φελίσια Λαπάτη!

Έντονη είναι η φημολογία από το πρωί που αφορά τις “Σφήκες” του The 2Night Show. Το ρεπορτάζ, όπως παρουσιάστηκε στην “Φωλιά των Κου- Κου”, ήθελε τα κορίτσια να έχουν ενημερωθεί πως δε θα συνεχίσουν τα γυρίσματα, χωρίς, ωστόσο, να αναφέρεται αν η απόφαση αυτή από την παραγωγή της εκπομπής είναι οριστική.

«Όπως φαίνεται έχουμε ένα απρόοπτο με τις Σφήκες, μια αλλαγή στη σύνθεση της εκπομπής, φαίνεται ότι στα επόμενα επεισόδια δεν θα δούμε τα κορίτσια. Όχι σε αυτά που έρχονται άμεσα γιατί έχουν γίνει κάποιες εγγραφές, δεν θα τα δούμε στη συνέχεια, στα επεισόδια που οι εγγραφές θα γίνουν από εδώ και πέρα. Είχε γίνει το περιστατικό με τη Ζήνα Κουτσελίνη και είχε ξεκινήσει μια φημολογία ότι αυτή η ενότητα θα σταματήσει, αλλά δεν είχε γίνει κάτι. Τώρα, λόγω κορονοϊού, όχι λόγω κορονοϊού, κάποια στιγμή ενημερώθηκαν τα κορίτσια ότι “τελικά δεν θα σας χρειαστούμε άλλο, προσωρινά δεν θα κάνετε άλλα γυρίσματα”. Από αυτή την Παρασκευή, τους είπαν, δεν θα κάνετε γυρίσματα” ανέφερε χαρακτηριστικά στον “αέρα” της εκπομπής η δημοσιογράφος Δήμητρα Καλφούτζου.

Το TLIFE επικοινώνησε με πρόσωπο από το γραφείο Τύπου του ΑΝΤ1, το οποίο μας ενημέρωσε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και τα τρία κορίτσια (Χρύσα Κατσαρίνη, Φελίσια Λαπάτη, και Super Κική) θα συνεχίσουν να βρίσκονται κανονικά στη θέση τους. Μάλιστα, όπως μας είπαν, σήμερα έχουν κανονικά γύρισμα και δεν προβλέπεται καμία αλλαγή στη σύνθεση της εκπομπής.

Λίγο αργότερα, επικοινωνήσαμε και με τη Φελίσια Λαπάτη, η οποία με τη σειρά της διέψευσε την είδηση. Μας είπε πως σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν μέχρι στιγμής, τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά, ωστόσο λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό γίνονται σε πιο αραιά χρονικά διαστήματα.

Read More

And More