Θάνος Καληώρας: Βραδινή έξοδος με την νεαρή και γοητευτική σύντροφό του! [pic]

Θάνος Καληώρας: Βραδινή έξοδος με την νεαρή και γοητευτική σύντροφό του! [pic] | tlife.gr

Την ευτυχία στο πρόσωπο της γοητευτικής Θωμαΐδας έχει βρει ο Θάνος Καληώρας! Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι ζευγάρι με τη γοητευτική Θωμαΐδα εδώ και 9 χρόνια και περνάνε πολύ καλά μαζί. Μάλιστα σε συνέντευξή του στο Πρωινό πέρσι ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως είναι χαρούμενος που έχει μια όμορφη γυναίκα στο πλευρό του ενώ απάντησε και στο θέμα της διαφοράς ηλικίας λέγοντας πως ναι με υπάρχει διαφορά αλλά όχι 30 χρόνων όπως γράφτηκε λανθασμένα!

Ο Θάνος με την αγαπημένη του βρέθηκαν χθες κοντά στους αγαπημένους τους φίλους και παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Διπλή ταρίφα» στο θέατρο Αθηνά! Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος με την αξέχαστη Τζέσυ Παπουτσή και απέκτησαν ένα γιο τον Γιώργο ο οποίος είναι σκηνοθέτης

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μάριος Αθανασίου) είναι οδηγός ταξί στην Αθήνα στα χρόνια της χούντας, ο οποίος ζει κυριολεκτικά δύο ζωές, έχοντας στήσει δύο σπίτια με δύο διαφορετικές συζύγους (Τζόυς Ευειδή και Βίκυ Κάβουρα)!

Με ένα απόλυτα ακριβές χρονοδιάγραμμα, το οποίο τηρεί ευλαβικά, καταφέρνει να ξεγελά και τις δύο συζύγους, χωρίς να προκαλεί υποψίες, μέχρι που μπλέκει σε μία ληστεία, ξυπνάει στο Νοσοκομείο και το πρόσωπό του φιγουράρει στις εφημερίδες. Τότε ξεκινάει ένας αγώνας να διατηρήσει το μυστικό του τόσο από τους αστυνομικούς (Χάρης Ασημακόπουλος & Χάρης Γρηγορόπουλος) όσο και από τις συζύγους του. Μοναδικός του σύμμαχος ο κολλητός του φίλος (Σπύρος Πούλης).

Μια κωμωδία με ανατροπές, παρεξηγήσεις και κωμικοτραγικές καταστάσεις, που οδηγούν σε ένα ξεκαρδιστικό θέαμα.

READ more