Θέλεις να γίνεις… αστέρι; Το “Star Academy” είναι εδώ!

Παρακολουθείς με μανία τα τάλεντ-σόου; Πιστεύεις πως όντως μέσα από την τηλεόραση μπορούν να ανάψουν τα φώτα και για σένα στη μουσική σκηνή; Θεωρείς πως… το ΄χεις και απλά μέχρι τώρα δεν το έχεις τολμήσει; Τότε τώρα είναι η σειρά σου!

Το γνωστό σε όλους μας “Star Academy” που σημειώνει παγκοσμίως τεράστια τηλεοπτική επιτυχία, έρχεται αυτό το χειμώνα στους δέκτες μας, μέσα από το Epsilon! Μάλιστα, εδώ και καιρό έχει αρχίσει η προετοιμασία του, η οποία απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.

Ετσι, έφτασε η στιγμή για να αδράξετε την ευκαιρία και να δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή! Οπως λέει χαρακτηριστικά και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, “είναι το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός!!! Είναι η μουσική ακαδημία… Το Star Academy έρχεται στην Ελλάδα!!! Τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας θα είναι στο EPSILON για σένα!!!!..”

Θες να γίνεις ,λοιπόν, το νέο αστέρι της εγχώριας μουσικής σκηνής; Δήλωσε συμμετοχή στο www.epsilontv.gr/staracademy ή κάλεσε στο 211 3000 904 !

Να σας πω επίσης πως το “Star Academy” είναι το τάλεντ-σόου εκείνο για το χατίρι του οποίου ενώνουν τηλεοπτικά τις δυνάμεις τους η μία και μοναδική Αννα Βίσση και ο ανατρεπτικός Νίκος Καρβέλας, οι οποίοι θα καθήσουν στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής, μαζί με τον Γιώργο Αρσενάκο.

Ακόμα το σκέφτεστε; Τολμήστε το…

Read More

And More