Θοδωρής Αθερίδης – Ελένη Γκασούκα: Καμάρωσαν την κόρη τους, Φωτεινή στο θέατρο [pics]

Θοδωρής Αθερίδης – Ελένη Γκασούκα: Καμάρωσαν την κόρη τους, Φωτεινή στο θέατρο [pics] | tlife.gr

Μπορεί να έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους, όμως όταν πρόκειται για την κόρη τους είναι πάντα μαζί. Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Ελένη Γκασούκα έχουν τεράστια αδυναμία στην κόρη τους, Φωτεινή Αθερίδου και βρίσκονται δίπλα της σε κάθε νέο προσωπικό ή επαγγελματικό βήμα.

Η νεαρή ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αισθητή την παρουσία της τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. Έχοντας  καλλιτεχνική φλέβα δεν μπορούσα παρά να ασχοληθεί με την υποκριτική. Τα βήματά της σταθερά και η επιτυχία της μεγάλη. Η επιμονή της και η σκληρή δουλειά έχουν κερδίσει το κοινό και αυτός είναι ο λόγος που την στηρίζουν κάθε φορά.

Αυτή τη σεζόν, η Φωτεινή πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Cock» στο «Θέατρο Αθηνών» και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να την τιμήσει. Την σκηνή μοιράζεται με τους Δημήτρη Μακαλιά, Ηλία Μουλά και Αλέξανδρο Καλπακίδη. Η κωμική ιστορία που παρουσίασαν κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Πρόκειται για την κωμική ιστορία ενός ιδιαίτερου τριγώνου, που σχηματίζεται αναπάντεχα όταν ένας ομοφυλόφιλος άντρας γνωρίζει και ερωτεύεται μια γυναίκα, με αποτέλεσμα να νιώθει απόλυτα διχασμένος. Το «Cock» αναφέρεται με τολμηρό τρόπο στο ζήτημα της σεξουαλικής ταυτότητας, αποτελώντας ένα αιχμηρό σχόλιο για τη στάση της σύγχρονης κοινωνίας απέναντι στον σημερινό άνθρωπο. Το έργο πρωτοπαρουσιάστηκε το 2009 στο Royal Court Theatre του Λονδίνου, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Δες τις φωτογραφίες:

Ελένη Γκασούκα, Ηλίας Μουλάς, Φωτεινή Αθερίδου, Θοδωρής Αθερίδης

Ζέτα Μακρυπούλια, Θοδωρής Αθερίδης

Ξένια Καλογεροπούλου, Ελένη Γκασούκα

Φωτογραφίες: NDP

READ more