Θοδωρής Μαραντίνης - Σίσσυ Χρηστίδου: Όταν αποκάλυψαν μυστικά για τη σχέση τους ένα χρόνο πριν! ΒΙΝΤΕΟ

Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου: Όταν αποκάλυψαν μυστικά για τη σχέση τους ένα χρόνο πριν! ΒΙΝΤΕΟ | tlife.gr

«Θεωρώ πως η σχέση μας – βλέποντας και άλλα ζευγάρια – είναι πολύ ιδιαίτερη και νομίζω ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να γίνει συμβατική. Έχει πολύ ένταση και προς τη μία άκρη και όταν είναι καλά η σχέση έχει πάλι πολύ ένταση και δύσκολα τη φτάνει οποιαδήποτε άλλη σχέση και όταν είναι στα κακά της, όμως, έχει τρομερή ένταση. Είναι φωτιά με φωτιά. Δύσκολα υπάρχει ένα μέσο στάδιο»

Αυτά ήταν μερικά από τα λόγια που είχε πει ο Θοδωρής Μαραντίνης τον Μάρτιο του 2018 στον Νίκο Κοκλώνη σε ταξίδι τους στο Νεπάλ για την εκπομπή Celebrity Travel,  για τη σχέση του με την Σίσσυ Χρηστίδου. Χθες 23 Απριλίου το απόγευμα η παρουσιάστρια και ο frontman των Οnirama, με ανακοίνωσή τους που δημοσίευσαν ταυτόχρονα, ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να χωρίζουν 13 χρόνια μετά τη γνωριμία τους και 9 χρόνια μετά το γάμο τους!

Από την πλευρά της η Σίσσυ Χρηστίδου είχε πει για την σχέση τους : «Όταν τον γνώρισα – ήμουν 25 χρονών – αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο και γενικά δεν έχω βαρεθεί ποτέ ούτε μία μέρα μαζί του. Είναι ένας άνθρωπος που του αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις, οι περιπέτειες, κάνει πράγματα συνέχεια για να κερδίζει το ενδιαφέρον μου και να κρατάει την ζωή μας έντονη. Υπάρχουν, όμως, στιγμές που θέλεις λίγο να ηρεμήσεις… αυτό δεν γίνεται και δεν συμβαίνει στη δική μας σχέση. Είναι παθιασμένη, καρμική και έχει ξεπεράσει απίστευτα εμπόδια»

Δες το βίντεο

READ more