Τι έκανε σήμερα έξαλλη την Ελένη ;

Τι έκανε σήμερα έξαλλη την Ελένη ; | tlife.gr

Η μέρα της Ελένης Μενεγάκη σήμερα ξεκίνησε με κέφι και χαμόγελο… Απο το σπίτι της έφυγε λίγα λεπτά πριν τις 9.00 ,προκειμένου να φτάσει έγκαιρα στο σούντιο «Pro» για να …ψήσει ακόμα ένα πρωινό τον «Καφέ» της. Παρόλα αυτά, όταν έφτασε στο Μαρκόπουλο, όλα άλλαξαν.

Μόνο ένα λεπτό χρειάστηκε για να αλλάξει εντελώς η διάθεσή της… Μόνο ένα λεπτό χρειάστηκε για να …συννεφιάσει και πάλι ! Τι συνέβη και η Ελένη άλλαξε διάθεση μέσα σε χρόνο ρεκόρ ; Ενημερώθηκε πως το «ΟΚ» που κυκλοφορεί αύριο ,φιλοξενεί νέα σειρά απο τις … φωτογραφίες της «ακολασίας». Ποιες φωτογραφίες; Απο τις φωτογραφίες τις δικές της με τον πολυσυζητημένο πια Ματέο, τον οποίο άσχετο, αλλά απο εκεί που δεν τον ήξερε κανείς, τον έχει μάθει μέχρι και η …κυρα-Μαριγούλα στην Ανω Ραχούλα. Ατιμη τηλεόραση…

Αποτέλεσμα; Το αποτέλεσμα ήταν λένε οι φήμες ,η Ελένη να ενοχληθεί σφόδρα. Η΄μαλλον να γίνει… έξαλλη. Ετσι, πάνω στον εκευρισμό της φέρεται να ήρθε σε κόντρα με την συνεργάτιδά της Χρύσλα Γεωργακοπούλου (η οποία ως γνωστόν δουλεύει στα περιοδικά του εκδοτικού οίκου ΙΜΑΚΟ και του Πέτρου Κωστόπουλου) ,γι ΄αυτό και η Χρύσλα σήμερα δεν βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής.

Αλλωστε, η Ελένη όταν κοντρέρεται με τους συνεργάτες της ,συνηθίζει να τους …εξοστρακίζει για λίγο μπροστά απο τις κάμερες και όταν τα πράγματα εξομαλύνονται ,τότε και μόνο επιστρέφουν και πάλι. Ναι, ακολουθεί την μέδοθο της …τιμωρίας, για να μάθουν να είναι …καλά και υπάκουα παιδιά και να μην κάνουν αταξίες !

Οσο αφορά δε συγκεκριμένα στην Χρύσλα και στο παρελθόν κάποια στιγμή είχαν έρθει σε σύγκρουση λόγω κάποιων δημοσιευμάτων του «ΟΚ» και πάλι όλως τυχαίως για κάποιο χρονικό διάστημα είχε εξαφανιστεί απο τους δέκτες μας. Μόνο που τότε γύρισε στο τηλεοπτικό της πόστο, τώρα άραγε θα βρει ξανά τον δρόμο της …επιστροφής ή όχι ; Ιδωμεν …

READ more