Τι… έκρυβε η “Λίστα” του Ακη Πετρετζίκη για το Mega; Τι τηλεθέαση κατάφερε να πετύχει η πρεμιέρα;

Χθες στο Mega είχαμε μία πολυσυζητημένη πρεμιέρα. Χθες στο Mega είχαμε μία πρεμιέρα για την οποία πολλά είχαν γραφτεί όλο το καλοκαίρι, ενώ τα τρέιλερ που έπαιζαν τόσο καιρό στο κανάλι αναμφισβήτητα και σου… άνοιγαν την όρεξη για να παρακολουθήσεις αν μη τι άλλο την πρεμιέρα της.

Χθες το βράδυ ,λοιπόν, μέσα από το Μεγάλο Κανάλι έκανε το ντεμπούτο της στους δέκτες μας η ολοκαίνουργια εκπομπή μαγειρικής – οδοιπορικό του Ακη Πετρετζίκη με την οποία και ο νεαρός chef θέλησε να εισβάλλει στο prime time του Mega.

“Οι ιστορίες από την λίστα” άρχισαν να ξετυλίγονται στους δέκτες μας και η αλήθεια είναι πως από πλευράς στησίματος, γυρισμάτων και φωτογραφίας η εκπομπή παίρνει άριστα. Με άλλα λόγια από πλευράς αισθητικής η εκπομπή σαφέστατα και κέρδισε τις εντυπώσεις. Κατά τα άλλα κι αυτή η εκπομπή είναι ουσιαστικά ένα οδοιπορικό γαστρονομίας ανά την Ελλάδα,το οποίο θυμίζει έντονα πολλά από τα παραπλήσια τηλεοπτικά προγράμματα που έχουμε δει κατά καιρούς.

Ετσι, έχει ενδιαφέρον να δούμε το πως πήγε και στους πίνακες τηλεθέασης αυτή η brand new τηλεοπτική πρόταση του Ακη και του Mega. Σύμφωνα με το ραβασάκι της Nielsen η χθεσινή πρεμιέρα σημείωσε συμπαθητικά ποσοστά τηλεθέασης, μιας και στο σύνολο σημείωσε 15,4%, ενώ στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών 15,7%.

Read More

And More