Τι ενόχλησε πρωί-πρωί την Πόπη Τσαπανίδου ;

Η αλήθεια είναι πως η Πόπη Τσαπανίδου ανήκει στην κατηγορία εκείνη των τηλε-ανθρώπων που όταν κάτι τους ενοχλεί ενώ είναι στον αέρα, δεν διστάζουν αυτή την δυσαρέσκειά τους να την εκφράζουν και να δίνουν την δική τους έντονη απάντηση… live !

Αυτό ,λοιπόν, συνέβη και σήμερα το πρωί… Η γνωστή δημοσιογράφος ενοχλήθηκε από ένα επικριτικό σχόλιο που δέχτηκε στο twitter της και δεν δίστασε να διακόψει την κανονική ροή του “ΣΚΑΙ Τώρα”, προκειμένου να απαντήσει στον τηλεθεατή εκείνο του ΣΚΑΙ που θέλησε να της κάνει μία πιο αυστηρή κριτική.

Ολα ξεκίνησαν από την απόφαση της Πόπης Τσαπανίδου και της ομάδας της να συνδεθούν ζωντανά με την παραλία όπου οι υπό εξαφάνιση χελώνες καρέτα- καρέτα παίρνουν τον δρόμο για τη θάλασσα.

Την ώρα εκείνη η 44χρονη δημοσιογράφος ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: «Δείτε τώρα χελωνάκια καρέτα- καρέτα να παίρνουν τον δρόμο για τη θάλασσα…», μεταξύ των σχολίων των followers της υπήρξε κι ένα επικριτικό: «Εδώ ο κόσμος καίγεται, βαρκούλες αρμενίζουν».

Αρχικά, η παρουσιάστρια του «ΣΚΑΪ Τώρα» απάντησε μέσω twitter: «Δεν θέλετε να δέιτε κάτι διαφορετικό;», για να πάρει την απάντηση: «Όχι, όταν τα προβλήματα αγαπητή Πόπη είναι τεράστια».

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με ένα ακόμη σχόλιο τηλεθεατή στα μηνύματα της εκπομπής την ώθησαν να απαντήσει μέσω του τηλεοπτικού της αέρα: «Ε, είπαμε λίγο να ξεσκάσουμε, να δείχνουμε και κανένα πιο ανάλαφρο θέμα. Με το σταγονόμετρο τα βρίσκουμε!».

Read More

And More