Τι μήνυμα έστειλε η Ελένη μέσα από τον “Καφέ” της στον Γιώργο Λιάγκα ;

Οπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα η Ελένη Μενεγάκη έμεινε πιστή στις τηλεοπτικές της συνήθειες και έτσι άρχισε πουρνό-πουρνό το τηλε-κουτσομπολιό με τους συνεργάτες της, την ώρα φυσικά που ξεφύλλιζαν τα περιοδικά που μόλις κυκλοφόρησαν.

Κάποια στιγμή ,λοιπόν, όλη η παρέα στάθηκε σε μία συνέντευξη που έδωσε η Φαίη Σκορδά και κατά την διάρκεια της οποίας η ξανθιά παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στον δημοσιογράφο, πως φοβάται πως αν όντως ο Γιώργος Λιάγκας μείνει μαζί της κατά την διάρκεια του τοκετού, πιστεύει πως μπορεί να λιποθυμήσει.

Τι ήταν να ακουστεί αυτή η δήλωση στον αέρα; Η Ελένη Μενεγάκη άρχισε να πειράζει τον Γιώργο Λιάγκα, σε σχέση με την περιβόητη πια… Λιαγκοδίαιτα ! “Φοβάμαι πως αν ο Γιώργος κάνει αυτή την δίαιτα που διαβάζω παντού, στο τέλος θα πεθάνει από… ασιτεία” , είπε η Ελένη με το γνωστό παιχνιδιάρικο ύφος της και στην συνέχεια δεν δίστασε να στείλει στον γνωστό δημοσιογράφο, το δικό της προσωπικό μήνυμα…

“”Ρε συμμαθητή μου, ακούω κατά καιρούς τις δηλώσεις σου και ρίχνω κάτι γέλια! Μα είναι δυνατόν! Ρε Γιώργο μου, πως να φανούν τα πέντε κιλά όταν είσαι 110 και χάσεις πέντε; Πως θα το καταλάβουμε; Θεωρώ ότι σου κάνουν πλάκα όταν σου λένε ότι έχεις αδυνατίσει και είσαι άλλος άνθρωπος. Άμα είσαι 1.90 και είσαι 110 κιλά, για να δω διαφορά θα πρέπει να χάσεις τουλάχιστον 20 κιλά”!

Οσο για το πως ακριβώς έκλεισε αυτή η… σχεδόν διακαναλική κουβέντα; Η Ελένη συμβούλευσε τον Γιώργο να μην αγχώνεται και τώρα που και η Φαίη είναι έγκυος και τρώνε διάφορα στο σπίτι, να τρώει κι εκείνος ότι θέλει και δεν πειράζει κάνει αργότερα δίαιτα, μαζί με την Φαίη !

Read More

And More