Την φωτογράφισε με τα εσώρουχα καθώς ντυνόταν νύφη!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μια νύφη στις ΗΠΑ φώναξε φωτογράφο και να πάρει μερικές πόζες της ντυμένη νυφούλα και εκείνος την φωτογράφισε με τα εσώρουχα και ανέβασε τα στιγμυότυπα στην ιστοσελίδα του.

Ο φωτογράφος φαίνεται πως θέλησε να δώσει μια πιο “πικάντικη” νότα στο γάμο της και τράβηξε καρέ καρέ όλη την προετοιμασία ντυσίματος ακόμα και όταν εκείνη φορούσε μόνο τα εσώρουχά της.
Σαν να μην έφτανε αυτό η κοπέλα είδε ότι στην ιστοσελίδα που είχαν δημιουργήσει για να δουν οικογένεια και φίλοι φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της υπήρχαν προκλητικές φωτογραφίες της με τα νυφικά εσώρουχα!
Εκείνη έπαθε σοκ, καθώς λίγο καιρό πριν είχε πέσει και πάλι θύμα διαρροής φωτογραφιών της στο διαδίκτυο. Ωστόσο, με παρέμβασή της ζήτησε στο φωτογράφο να κατεβάσει τις προκλητικές φωτογράφίες που έβγαλε παρά τη θέλησή της. Εκείνος την διαβεβαίωσε πως θα το κάνει, αλλά τελικά αποκαλύφθηκε ότι τις μετακίνησε σε άλλη κατηγορία της ιστοσελίδας.
Το συγκεκριμένο περιστατικό καταρράκωσε την κοπέλα και αποτέλεσε ένα σκοτεινό σημείο σε μια από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της. Παρόλα αυτά η υπόθεση απορρίφθηκε από το δικαστήριο του Μανχάτταν το οποίο υποστήριξε ότι το φωτογραφικό στούντιο δεν είχε θέσει σε κίνδυνο την πελάτισσά του ούτε έκανε κάποια απάτη.
“Ακόμα και εάν η δημοσίευση των φωτογραφιών ήταν ένα ντροπιαστικό γεγονός που την αναστάτωσαν ωστόσο δεν υπάρχει κάτι που να κατέστησε σωματική βλάβη στη γυναίκα”, υποστήριξε το δικαστήριο.

Read More

And More