Τίνα Μιχαηλίδου: Η νέα ανάρτηση μετά την παραίτηση από τον Alpha και oι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

Με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Τίνα Μιχαηλίδου αναφέρθηκε στην απόφασή της να λήξει την συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha έπειτα από αρκετά χρόνια. 

Μέχρι στιγμής πολλά έχουν ακουστεί για τη συγκεκριμένη αποχώρηση, ενώ θέση πήρε τόσο η Ελεονώρα Μελέτη στης οποίας την εκπομπή εργαζόταν η δημοσιογράφος όσο και ο Νίκος Μάνεσης στον οποίο αρχικά χρεώθηκε η απόφασή της,

Η δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram λίγες ώρες μετά την παραίτησή της αναφέρθηκε στους λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει απαντώντας σε όσους την κατηγόρησαν πως αρνήθηκε να κάνει τη δουλειά της. Σήμερα ωστόσο με μια νέα ανάρτηση έριξε και πάλι τα καρφιά της κατά του τηλεοπτικού σταθμού τονίζοντας πως πάνω από όλα βάζει την αξιοπρέπειά της.

“«Είναι κάποιες μάχες που δεν αξίζει να τις δώσεις, γιατί ακόμη κι αν τις κερδίσεις, θα έχεις χάσει ένα υπέρτατο αγαθό. Την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ σου.» μου έλεγε η μητέρα μου. Δεν παραιτήθηκα για να προκαλέσω ή να κατηγορήσω κανέναν
-δεν έχω προκαλέσει ποτέ, ούτε με την προςωπική, ούτε με την επαγγελματική μου ζωή- Έφυγα με ψηλά το κεφάλι, με οποίο κόστος, για να διασφαλίσω την ψυχική μου ακεραιότητα και ΜΟΝΟ. Τους λόγους παραίτησής μου, αυτοί που πρέπει να τους ξέρουν, τους ξέρουν καλά!
Έφυγα, για να λυτρωθώ από τέτοιες καταστάσεις και επουδενί να τις τροφοδοτήσω! Έφυγα, για να βρω την ηρεμία μου και όχι για να συκοφαντήσω κανέναν! Έφυγα και ΤΕΛΟΣ! Ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα κ εμείς ασχολούμαστε με το ποιος έχει τη ΜΥΓΑ!

Το μόνο που με εκφράζει για να τελειώνουμε…είναι οι παρακάτω στίχοι του Γ.Αγγελάκα:

«Μου λεν’ αν φύγω από τον κύκλο θα χαθώ
στα όρια του μοναχά να γυροφέρνω
και πως ο κόσμος είν’ ανήμερο θεριό
κι όταν δαγκώνει εγώ καλά είναι να σωπαίνω.
Κι όταν φοβούνται πως μπορεί να τρελαθώ
μου λεν’ να πάω κρυφά κάπου να κλάψω
και να θυμάμαι πως αυτό το σκηνικό
είμαι μικρός, πολύ μικρός για να τ’ αλλάξω.

Μα εγώ μ’ ένα άγριο περήφανο χορό
σαν αετός πάνω απ’ τις λύπες θα πετάξω.
Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ, 
σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ.
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό, 
θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω
Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ» έγραψε χαρακτηριστικά η Τίνα Μιχαηλίδου.

Read More

And More