ΤLIFE VOTE: O Λούκας πέρασε τη Nikki! Tελευταία μέρα πριν την παρουσιάση-Ψήφισε!

Σήμερα, Τρίτη 15 Φεβρουαρίου στις 20:00, σε ειδική μαγνητοσκοπημένη εκπομπή που θα παρουσιάσει η Λένα Αρώνη, θα δούμε και θα ακούσουμε στην κρατική τηλεόραση τα τραγούδια. που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό για την ανάδειξη αυτού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην 56η Eurovision, τον Μάιο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Ως τώρα προηγείται η Λούκας Γιώρκας, γνώρισε κι εσύ τα τραγούδια και ψήφισε το καλύτερο! Άκουσε ολόκληρα τα τραγούδια, όπως τα παρουσίασε το newsit.

Τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν είναι τα εξής:

Come with me – Κόκκινα Χαλιά

Τα “Κόκκινα Χαλιά” αποτελούνται από τους Αλέξανδρο Δημόπουλο, Φώτη Δεληνικόλα, Λευτέρη Γιαννόπουλο και Γιώργο Παπαδημητράκη. Δημιουργήθηκαν τον Μάιο του 2008, με στόχο τη δημιουργία μιας μπάντας με ξενόφερτο ποπ και ροκ ήχο. Το τραγούδι “Come with me” έχουν συνθέσει τα “Κόκκινα Χαλιά”. Ενώ τους στίχους έχει γράψει το ίδιο συγκρότημα μαζί με τον Ανδρέα Γαλανόπουλο.
Τα “Κόκκινα χαλιά” είχαν δηλώσει συμμετοχή στο “X-Factor” όπου και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό.
Τον Φεβρουάριο του 2009 υπέγραψαν με την Sony Music και το ταξίδι ξεκινάει με τον δικό τους “Χαρταετό”, ενώ το καλοκαίρι είχαν εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο όπου και παρουσίασαν το πρώτο τους CD single “Φύγαμε” που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2009. Τον χειμώνα του 2009 εμφανίστηκαν στο Guzel, καθώς και στον Σταυρό του Νότου μαζί με τον Μύρωνα Στρατή και τον Μάιο του 2010 κυκλοφόρησαν ψηφιακά το τραγούδι “Εμείς”.

The time is now – Βαλάντω Τρύφωνος

Η Βαλάντω Τρύφωνος ήταν η νικήτρια του “Greek Idol” και έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Sony Music και τραγούδησε τη μεγάλη επιτυχία “Στην Δίπλα Θέση” σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Νίκου Μωραϊτη.
Στο τραγούδι “The time is now”, με το οποίο θα διαγωνίζεται υπογράφουν στίχους και σύνθεση οι Ramström/ Magnusson/ Vuorinen.
Η Βαλάντω γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1988 και ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, θεωρίας, αρμονίας και σολφέζ σε ηλικία μόλις πέντε ετών. Για πρώτη φορά την είδαμε τηλεοπτικά το 2006, όταν συμμετείχε στον διαγωνισμό ανάδειξης του τραγουδιού που θα εκπροσωπούσε την Κύπρο, στην Eurovision.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, μετακόμισε στην Αθήνα, όπου και συμμετείχε στο talent show “Greek Idol”. Λίγο αργότερα, βρέθηκε στο πλευρό της Άννας Βίσση για δύο μοναδικές συναυλίες στην Κύπρο. Το καλοκαίρι του 2010 την βρήκε στην Θεσσαλονίκη να τραγουδάει στο σχήμα του Γιάννη Πλούταρχου και το κοινό να την λατρεύει.
Σήμερα βρίσκεται στο Fever με τον Γιάννη Πάριο και τον Σταμάτη Γονίδη και παράλληλα ετοιμάζεται για τα επόμενα δισκογραφικά της σχέδια.

Χαμογέλα – Τριημιτόνιο

Το συγκρότημα “Τριημιτόνιο” ερμηνεύει το τραγούδι “Χαμογέλα” σε σύνθεση Νίκου Τερζή και στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη.
Οι “Τριημιτόνιο” ξεκίνησαν την πορεία τους μέσα από τη διαδικασία του “Χ-Factor” και κατέλαβαν την τρίτη θέση. Ακολούθησαν συνεργασίες με την Πέγκυ Ζήνα, τον Σάκη Ρουβά, τον Γιώργο Σαμπάνη και τον Κώστα Καραφώτη.
Μετά την αποχώρηση του τρίτου μέλους και την αντικατάσταση του από τον Άγγελο Αυγουστή ήρθε η μεγάλη συνεργασία με το Δημήτρη Μητροπάνο και την Πέγκυ Ζήνα στη Ιερά Οδό και η ηχογράφηση και κυκλοφορία του πρώτου τους single “Μαρκαδόρος” σε παραγωγή Άλεξ Παναγή από τη δισκογραφική εταιρία “7”.
Στις 13 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε η πρώτη ολοκληρωμένη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Τριημιτόνιο” με την ίδια ομάδα. Στο album εκτός από τους ίδιους και τον ταλαντούχο Δημήτρη Φάκο που έδωσε το δικό του προσωπικό στίγμα, έγραψαν οι: Γιώργος Σαμπάνης, Σάννυ Μπαλτζή, Άλεξ Παναγή, Γιώργος Σταυρόπουλος.

It’s all Greek to me – Αντιγόνη Ψυχράμη

Με το τραγούδι “It’s all Greek to me”, σε σύνθεση του Απόστολου Ψυχράμη και στίχους των Δημήτρη S/ Gerarg James Borg, θα διαγωνιστεί η Αντιγόνη Ψυχράμη.
Η Αντιγόνη συμμετείχε to 2010 στο “Greek Idol”, αλλά έγινε γνωστή από μικρή, όταν τραγουδούσε “Με λένε Πόπη” μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα και είχε συμμετάσχει στην παράσταση “Μελωδία της Ευτυχίας” με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Έχει σπουδάσει θέατρο, μουσική, υποκριτική και μιούζικαλ και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα από το χώρο του θεάματος. Το 2005 έλαβε μέρος στη θεατρική παράσταση “Ο Βιολιστής Της Στέγης” στο θέατρο Βεάκη με τον Γρηγόρη Βαλτινό. Το 2009 τραγουδούσε στην Ακτή Πειραιώς με τους Β. Παπακωνσταντίνου, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Ζουγανέλη κ.α.
Το 2009-2010 πρωταγωνιστεί στο Musical “RENT” στον ρόλο της Mimi, σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλου στο θέατρο Χώρα-Σφεντόνα, ενώ το 2010-2011 τραγουδά μαζί με τον τον Δ. Μητροπάνο και την Π. Ζήνα στην “Ιερά Οδό”.

Watch my dance – Λούκας Γιώρκας feat. Stereo Mike

Ο Λούκας Γιώρκας ερμηνεύει σε συνεργασία με τον Stereo Mike το τραγούδι “Watch my dance” σε μουσική Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και στίχους Ελεάνας Βραχάλη
Ο Λούκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Κύπρο. Από πολύ νεαρή ηλικία έδειξε την κλίση του για το τραγούδι και τη μουσική. Ήρθε στην Αθήνα και ενώ είναι ήδη φοιτητής στο πανεπιστήμιο στο τμήμα της Βιολογίας, υποβάλει αίτηση συμμετοχής στο μουσικό διαγωνισμό “X-Factor” το 2008- 2009 όπου κέρδισε την πρώτη θέση.
Από το 2009 μέχρι σήμερα συνεργάζεται σε ζωντανές εμφανίσεις με την Νατάσσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου, ενώ παράλληλα έχει οργανώσει ένα δικό του ευέλικτο γκρουπ και τραγουδάει σε μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα.
Το 2011 τον βρίσκει σε νέα δισκογραφική εταιρεία, την MINOS-EMI, με πολλές αισιόδοξες δισκογραφικές προτάσεις για το άμεσο μέλλον. Ως προς τις ζωντανές εμφανίσεις, τον βρίσκει στην “Ιερά Οδό”, με τον Δημήτρη Μητροπάνο και τη Πέγκυ Ζήνα.

I don’t wanna dance – Νίκκη Πόντε

Η Νίκκη Πόντε συμμετείχε στο φετινό “Χ-Factor” και θα διαγωνιστεί στον ελληνικό τελικό της Eurovision με το κομμάτι “I don’t wanna dance” σε στίχους και μουσική των Jonas Saeed – Pia Sjöberg
Η Nikki Ponte γεννήθηκε το1991 και ζει στον Καναδά. Συμμετείχε στις οντισιόν της Νέας Υόρκης για το “X-Factor” και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις τις κριτικής επιτροπής με τον αυθορμητισμό και το ταλέντο της. Έχει κάνει 10 χρόνια όπερα και τώρα βρίσκεται σε μουσικό πανεπιστήμιο του Καναδά. Έχει κερδίσει μουσικούς διαγωνισμούς στο Τορόντο και δηλώνει λάτρης της Aretha Franklin.
Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της ήταν να έρθει στην Ελλάδα και το κατάφερε μέσα από τον διαγωνισμό του “X-Factor” να αναδειχθεί στο χώρο της μουσικής.

Άκουσε τα τραγούδια:

Ψήφισε εδώ την αγαπημένη σου συμμετοχή:

Read More

And More