Το GNTM 3 με αγόρια και κορίτσια κάνει πρεμιέρα σήμερα! Όλα όσα πρέπει να ξέρεις – Backstage φωτογραφίες

Η μέρα που όλοι περιμέναμε έφτασε! Ο τρίτος και ανατρεπτικός κύκλος του Greece’s Next Top Model κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 21:00, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star Channel. Οι τέσσερις κριτές – Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός και Ζενεβιέβ Μαζαρί – είναι έτοιμοι να υποδεχτούν δεκάδες κορίτσια αλλά και… αγόρια, όπου το όνειρό τους είναι μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του modelling.

Αγόρια και κορίτσια θα αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του GNTM 3! 

Τα αγόρια έρχονται για πρώτη φορά στο GNTM 3, θέλοντας να αποδείξουν πως η μόδα και η ομορφιά δεν αποτελούν αποκλειστικά γυναικείο προνόμιο. Τα σέξι αγόρια θα διεκδικήσουν δυναμικά τη θέση τους στο χώρο του ελληνικού modelling. Τα κορίτσια από την άλλη, θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι ήταν, είναι και θα είναι οι βασίλισσες της μόδας. Η κυριαρχία των κοριτσιών στα catwalks αμφισβητείται ισχυρά από τα αγόρια. Αυτό που μένει να δούμε είναι μια… κόντρα ανάμεσα στα δύο φύλα και αν το νέο Next Top Model της Ελλάδας θα είναι άντρας ή γυναίκα!

Διακόπηκαν τα γυρίσματα του GNTM και αυτός ήταν ο λόγος! Video

Η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, υποδέχονται στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί, που με τα καυστικά αλλά εύστοχα σχόλιά της, θα δώσει το δικό της στίγμα, στην πιο απαιτητική σεζόν του διαγωνισμού. Στόχος, η αναζήτηση του απόλυτου GNTM, που θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Αμέσως μετά τις audition και τα bootcamps, οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι του GNTM 3, θα αξιολογηθούν από τους 4 κορυφαίους Έλληνες ειδικούς της μόδας, μέσα από διαδικασίες σκληρής εκπαίδευσης αλλά και σε ρεαλιστικές συνθήκες δουλειάς, ενώ θα κληθούν να διαχειριστούν την αθέατη, δύσκολη πραγματικότητα του modelling. Κάτι που τα περισσότερα επίδοξα μοντέλα… δεν έχουν ιδέα!

Κάθε εβδομάδα θα καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να έχουν την τέλεια φωτογραφία, εφαρμόζοντας πιστά και αδιαμαρτύρητα τις οδηγίες των φωτογράφων υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ο ρόλος του Γιώργου Καράβα

Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού έχει ο «Μέντορας» των διαγωνιζόμενων στο GNTM 3.

Ο Γιώργος Καράβας θα είναι ο Μέντορας του GNTM 3. Ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες στο χώρο του modelling. Με μεγάλη καριέρα εντός και εκτός συνόρων, πρωταγωνιστής σε παγκόσμιες καμπάνιες σημαντικών πολυεθνικών εταιριών, αλλά και πατέρας δύο παιδιών. Η μεσογειακή ομορφιά, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ο δυναμικός χαρακτήρας του, τον έχουν καθιερώσει εδώ και 17 χρόνια ως μοντέλο σε διεθνές επίπεδο, με τις προτάσεις από μεγάλα πρακτορεία του εξωτερικού να διαδέχονται η μία την άλλη.

Με την εμπειρία και τις γνώσεις του, έρχεται στο GNTM 3 να βοηθήσει τα νέα μοντέλα του διαγωνισμού να φτάσουν στην κορυφή. Ως coach, σίγουρα ξέρει πώς να προετοιμάσει και να εμπνεύσει τα αγόρια και τα κορίτσια, που έχουν το πείσμα και τη θέληση να διεκδικήσουν τη νίκη στο πιο απαιτητικό Greece’s Next Top Model, που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Τα γυρίσματα των auditions και των bootcamp που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από σήμερα και κάθε Δευτέρα και Τρίτη έχουν ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού. Τόσο οι τέσσερις κριτές όσο και ο νέος coach του GNTM καθ’ όλη τη διάρκεια των απαιτητικών και πολύωρων γυρισμάτων τροφοδοτούσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες και βίντεο από τα backstage. Το κλίμα ανάμεσα τους φαίνεται ιδιαίτερα θετικό και όλοι είναι ενθουσιασμένοι που επέστρεψαν στο αγαπημένο τους project!

Και το φετινό ερώτημα είναι: “Is it a boy or a girl?”

Read More

And More