Το GNTM επιστρέφει ανανεωμένο – Οι κριτές που έφυγαν, τα πρόσωπα που έρχονται και οι πρώτες φωτογραφίες

To Greece’s Next Top Model, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν στο Star με τεράστιες αλλαγές! Το trailer που έχει κυκλοφορήσει για το νέο κύκλο του reality μόδας κάνει μάλιστα λόγο για… ολική επαναφορά.

Μεταξύ των αλλαγών που θα δούμε στο GNTM 5 είναι ότι ο διαγωνισμός απευθύνεται αποκλειστικά σε κορίτσια από 18 έως 88 ετών, που θέλουν να ακολουθήσουν καριέρα στον χώρο του modelling. Επίσης το μεγάλο γεγονός είναι αδιαμφισβήτητα ότι επιστρέφει η Βίκυ Καγιά που με την εμπειρία της, το μοναδικό στυλ και την κομψότητά της θα καθοδηγήσει και θα συμβουλεύσει τα υποψήφια μοντέλα.

«Υπέγραψα επίσημα για το GNTM, υπήρξε μία πολύ ωραία συζήτηση με το κανάλι, μία πολύ ωραία συνθήκη και το αποφασίσαμε μαζί. Είμαι βαθιά συγκινημένη από όλη την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου, φυσικά και αγαπώ το GNTM, η μόδα και το modelling είναι η ζωή μου. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα και μεγάλο “στοίχημα” αυτή η ολική επαναφορά», δήλωσε η Βίκυ Καγιά για την επιστροφή της στο GNTM.

Η απόλυτη fashion expert Βίκυ Καγιά, βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας και επιστρέφει με το ανυπέρβλητο στυλ, την αέναη κομψότητα, την άνεση και την αμεσότητά της στην κριτική επιτροπή του GNTM 5, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς και ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα!

Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, με επίσημη ανακοίνωση το Star αποκάλυψε τα υπόλοιπα μέλη που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή αλλά και το νέο πρόσωπο που θα βρίσκεται στο family room!

  • Γιώργος Καράβας

Ο Γιώργος Καράβας, ο μέντορας για δύο σεζόν του Greece’s Next Top Model, αναλαμβάνει τη θέση του κριτή.

Με την πολυετή και πολύπλευρη εμπειρία του στο μόντελιγνκ, με συνεργασίες σε παγκόσμιες καμπάνιες, όπως με τον οίκο Hermès, έχοντας περπατήσει σε διεθνείς πασαρέλες κορυφαίων οίκων και σχεδιαστών όπως οι: Jean Paul Gaultier, Giorgio Armani, Gianfranco Ferrè, Cerruti, Vivienne Westwood, Εtro και Tom Ford και με μια μεγάλη καριέρα εντός και εκτός συνόρων, από εντελώς διαφορετική θέση πλέον, ο Γιώργος Καράβας θα κρίνει ποια κορίτσια έχουν τα στοιχεία, που για εκείνον μπορούν να τις φτάσουν στην κορυφή!

  • Τάσος Σοφρωνίου

Ο σύμβουλος μόδας Τάσος Σοφρωνίου με πολυετή και αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο της μόδας και με κορυφαίες συνεργασίες, επιστρέφει στο Greece’s Next Top Model, μετά από 12 χρόνια, στη θέση του κριτή, αυτή τη φορά, γεμάτος ενθουσιασμό και ανυπομονησία!

  • Σοφία Χατζηπαντελή

Το διεθνές μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, θα είναι η guest κριτής κατά τη διάρκεια των audition. Με Ελληνοκύπριο πατέρα και Βρετανίδα μητέρα, η Σοφία Χατζηπαντελή χαράζει το δικό της δρόμο προς την αποδοχή της διαφορετικότητας. Έχει κάνει το δικό της statement κατά των στερεότυπων προτύπων της τέλειας ομορφιάς και είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για τα ενωμένα, πυκνά, φυσικά, εντυπωσιακά φρύδια της.

  • Έλενα Γαλύφα

Η επίδραση των social media στις νέες τάσεις της μόδας είναι πια παγκόσμιο φαινόμενο και η δυναμική αυτή εκφράζεται φέτος στο GNTM 5 στο πρόσωπο της fashion influencer Έλενα Γαλύφα, που θα αναλάβει το ρόλο της hostess.

Η Έλενα Γαλύφα, ως hostess, θα υποδέχεται τις υποψήφιες λίγο πριν συναντήσουν την κριτική επιτροπή, θα τις εμψυχώνει ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και στη συνέχεια θα βρίσκεται με τους φίλους και τους συγγενείς τους, που έχουν έρθει να τις υποστηρίξουν, περιμένοντας να μάθουν αν πέρασαν στην επόμενη φάση!

Τα πρόσωπα που δεν θα βρίσκονται φέτος στο GNTM

 

Στον νέο κύκλο του GNTM στο Star, δεν θα βρίσκεται η Ζενεβιέβ Μαζαρί, καθώς πλέον είναι συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Πολυχρονίδη στο Asia Express.

«Το GNTM συνεχίζω να το αγαπώ και θα το αγαπώ για πάντα. Η μόνη διαφορά φέτος είναι ότι θα το απολαύσω μαζί μe εσάς, αγκαλιά με μια γαβάθα ποπ κορν, από τον καναπέ μου», είπε μέσα από ανάρτησή της στα social media, η πρώην art director του GNTM και fashion expert.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Genevieve Majari (@genevievevv)

Παρελθόν για το GNTM αποτελεί και ο Δημήτρης Σκουλός.

«Η τηλεόραση μπήκε ξαφνικά στη ζωή μου όταν μου πρότειναν να είμαι κριτής στο GNTM. Για μένα ήταν ένα challenge. Παντού υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι και για αυτό χρειάζεται αποτοξίνωση. Οι άνθρωποι είναι που κάνουν το χώρο δύσκολο. Υπήρξαν πολλές φορές που στο GNTM ήρθα σε δύσκολη θέση. Η τηλεοπτική μου εμπειρία μου έχει αφήσει γλυκιά άλλα και δύσκολη γεύση», δήλωσε ο γνωστός φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM.

Εκτός από τον Δημήτρη Σκουλό και την Ζενεβιέβ Μαζαρί, εκτός GNTM θα βρίσκεται και ο Άγγελος Μπράτης.

«Για να γράφεται ότι το GNTM θα ξεκινήσει χωρίς εμένα, μάλλον έτσι είναι. Το ξέρω πολύ καιρό τώρα. Ήμουν από την αρχή πολύ θετικός για μια νέα αρχή» είχε δηλώσει ο Άγγελος Μπράτης για την απομάκρυνσή του.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του GNTM 5

 

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και επίσημα την προηγούμενη εβδομάδα και όπως θα δεις στις φωτογραφίες οι τέσσερις κριτές τα πάνε περίφημα μεταξύ τους!

«Περνάμε πολύ ωραία στα πρώτα γυρίσματα και είμαι τυχερή που έχω μια ωραία ομάδα. Έχουμε δέσει από την πρώτη στιγμή. Θα κλάψουμε και από γέλιο και από συγκίνηση. Οι μεγαλύτερες γυναίκες που έχουν έρθει δίνουν πολλά ωραία μηνύματα και είμαι περήφανη γι’ αυτές» αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά για τα πρώτα γυρίσματα.

To GNTM έρχεται τον Σεπτέμβρη… με ανατροπές!

Read More

And More