Το δράμα γνωστού Έλληνα τραγουδιστή – Ζει με 60 γραμμάρια τροφής την ημέρα

Το δράμα γνωστού Έλληνα τραγουδιστή – Ζει με 60 γραμμάρια τροφής την ημέρα | tlife.gr
Κάποτε ζύγιζε 267 κιλά! Σήμερα είναι μόλις 80, αλλά ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά. Ένα ιατρικό λάθος έχει αναγκάσει τον Γιώργο Δασκαλάκη να ζει με 60 γραμμάρια τροφής την ημέρα. Και εκείνος εμφανίζεται έτοιμος να κινηθεί νομικά εναντίων του γιατρού του.
Όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, όταν ήταν παιδί είχε μια πτώση και έσπασε τη λεκάνη του. Χρειάστηκε να του βάλουν τεχνητούς γοφούς και έκανε συνολικά έξι χειρουργεία για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. Για δύο χρόνια έπαιρνε κορτιζόνη, με αποτέλεσμα από 50 κιλά, στα 15 του χρόνια να φτάσει τα 105…

Το 2006 φθάνει να ζυγίζει 267 κιλά και αποφάσισα να κάνει γαστρικό μανίκι. Όλα πήγαν καλά στην αρχή, αργότερα όμως αποδείχθηκε πως είχαν γίνει σοβαρά ιατρικά λάθη. Ο ασθενής είχε διάφορες επιπλοκές, όπως οξεία νεφρική ανεπάρκεια και παλινδρομήσεις στομάχου.
“Ο Έλληνας γιατρός είχε ράψει λάθος το στομάχι και αναγκάστηκα να κάνω μια διορθωτική επέμβαση, γιατί κινδύνευε η ζωή μου. Κατά τη διάρκεια της γαστρεκτομής στην Ελλάδα είχαν δημιουργηθεί τέσσερις στενώσεις, με αποτέλεσμα το στομάχι μου να έχει χωρητικότητα για τροφή μόλις 60 γραμμάρια. Αυτό είναι κάτι μη αναστρέψιμο. Καταλαβαίνεις ότι, πλέον, πρέπει να τρώω ό,τι πιο παχυντικό υπάρχει για να συντηρούμαι. H βασική μου τροφή είναι οι καραμέλες και τα ζαχαρωτά, που έχουν πολλές θερμίδες”, αποκάλυψε σε παλαιότερη συνέντευξή του ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής που πρόσφατα τραγουδούσε στο Romeo.
Όπως αποκάλυψε στην Espresso, αυτήν την περίοδο είναι καλύτερα με την οικογένειά του στο πλευρό του, αλλά θα κινηθεί νομικά εναντίον του γιατρού που παρά τα ιατρικά λάθη και τις παραλείψεις στην υπόθεσή του, έγινε άφαντος. “Ο γιατρός θα πληρώσει για τα λάθη του”, λέει αποφασιστικά.

READ more