Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στηρίζει τον Μαραθώνιο της Αθήνας

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ActiveCap στηρίζει για 7η συνεχόμενη χρονιά τον θεσμό του Κλασσικού Μαραθώνιου Αθηνών, το αθλητικό γεγονός που ενώνει την αθλητική μας ιστορία με το σήμερα.

Ο 30ος επετειακός Κλασσικός Μαραθώνιος, που διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012, με τμηματικές εκκινήσεις λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχών.
/
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ActiveCap, ως θερμός υποστηρικτής σημαντικών αθλητικών γεγονότων, προσφέρει δροσιά και απαραίτητη ενυδάτωση σε όλους τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς μέσα από 15 σημεία υδροδοσίας που θα στηθούν κατά μήκος των διαδρομών.

Με βάση τις έως τώρα εγγραφές στον 30ο Κλασσικό Μαραθώνιο, ο συνολικός αριθμός συμμετεχόντων θα αποτελέσει ρεκόρ για τη διοργάνωση. Στις βασικές διαδρομές έχουν, ως σήμερα, εγγραφεί : 9.500 δρομείς στον Μαραθώνιο δρόμο, 7.000 δρομείς στον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. και 6.500 δρομείς στον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. Σε όλους όσους αναμένεται να συμμετάσχουν, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ActiveCap θα προσφέρει δροσιά και αναζωογόνηση, συμβάλλοντας στην ενυδάτωση του οργανισμού τους με στόχο να φθάσουν στο τέρμα της διαδρομής!

Επιπρόσθετα, η Coca-Cola Tρία Έψιλον με το ΑΥΡΑ ActiveCap, συνεπής στις δεσμεύσεις της να εστιάζει σε δράσεις που προάγουν την υπεύθυνη συμπεριφορά απέναντι στο περιβάλλον, παρακινεί όλους τους συμμετέχοντες να συμβάλλουν στην εθελοντική προσπάθεια συλλογής και ανακύκλωσης των πλαστικών μπουκαλιών των προϊόντων που θα καταναλώσουν οι δρομείς κατά μήκος των διαδρομών. Στόχος της ενέργειας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, αποδεικνύοντας ότι η περιβαλλοντική ευαισθησία είναι, όπως ο αθλητισμός, φιλοσοφία και στάση ζωής για ένα καλύτερο μέλλον.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ActiveCap, υποστηρίζει σταθερά και ενεργά τον αθλητισμό και την άσκηση, ως σημαντικούς παράγοντες για έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής. Όλα αυτά τα συνεχή χρόνια, το ΑΥΡΑ ActiveCap υποστηρίζει τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ και έχει προσφέρει δροσιά σε περισσότερους από 70.000 μικρούς και μεγάλους δρομείς του Κλασσικού Μαραθώνιου Αθηνών!

Γνωρίζετε ότι:
Η κατανάλωση νερού είναι πολύ σημαντική κατα την διάρκεια του αγώνα. Καταναλώστε 100-120ml νερού ανά 20 λεπτά.
Αν ο αγώνας διαρκεί πάνω από 90 λεπτά το νερό πιθανώς να μην είναι αρκετό. Επιλέξτε ένα αθλητικό ποτό για να καλύψει τις ανάγκες σας σε ηλεκτρολύτες, ενώ η γλυκόζη θα βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη και πιο γρήγορη ενυδάτωση.
Μετά τον τερματισμό καλό είναι να μην πίνει κανείς απότομα μεγάλες ποσότητες νερού. Αντιθέτως, μπορεί κανείς να ενυδατώνεται σταδιακά μέσα στις επόμενες 24-48 ώρες καταναλώνοντας 500 – 600 ml υγρών για κάθε κιλό που χάθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Λίγα Λόγια για το ΑΥΡΑ ActiveCap
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ActiveCap, λανσαρίστηκε το 2006 από την Coca-Cola Τρία Έψιλον και αποτελεί ένα νερό με εργονομικό μπουκάλι που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ActiveCap είναι η ιδανική λύση για όλους αυτούς που ζουν έντονα και δραστήρια και μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Διατίθεται σε PET συσκευασία των 750ml για περισσότερη απόλαυση.

Read More

And More