Το ιδανικό δώρο για τον αγαπημένο σου για τον Άγιο Βαλεντίνο

Στις μέρες μας, κάθε ευκαιρία για γιορτή είναι πολύτιμη και μέρες σαν του Αγίου Βαλεντίνου κάνουν την καθημερινότητά μας ξεχωριστή. Ας κάνουμε κι εμείς την ημέρα αυτή ξεχωριστό για τον αγαπημένο μας (αλλά και για μας φυσικά) με ένα δώρο που σίγουρα θα τον ξετρελάνει! Το Collagen Pro Active είναι το ιδανικό δώρο για τον σύντροφό μας και ξεφεύγει από τα συνηθισμένες προτάσεις για ερωτευμένους…

/

Πρόκειται για υψηλής ποιότητας υδρολυμένο κολλαγόνο, σε μορφή πεπτιδιών απαραίτητο τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες.

Η μοναδική του σύνθεση κορυφαίας ποιότητας υδρολυμένου κολλαγόνου, πλούσιου σε συγκεκριμένα αμινοξέα: γλυκίνη, προλίνη και υδροξυπρολίνη, τα οποία απορροφώνται εύκολα από το ανθρώπινο σώμα, κάνει το Collagen Pro-Active τόσο ξεχωριστό.

/

Επιπλέον, περιέχει το σύμπλεγμα των βιταμινών Β, μαγνήσιο και πυρίτιο, των οποίων όλοι γνωρίζουν τα πολλαπλά οφέλη που έχουν στον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι δύο βασικές λειτουργίες που διαθέτουν τα πεπτίδια κολλαγόνου είναι ότι α) αποτελούν φυσική πηγή αμινοξέων και β) είναι βιολογικά ενεργά και τονώνουν την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα.

/

Η αναπλήρωση αυτών των αμινοξέων είναι βασική για τη διατήρηση της ποσότητας του κολλαγόνου που απαιτείται για:

α) την ομορφιά, δηλαδή για ένα υγιές, νεανικό δέρμα γεμάτο σφριγηλότητα και ελαστικότητα, αλλά και για πιο γερά νύχια και μαλλιά.
β) την υγεία και τη σωστή λειτουργία των ούλων, των οστών, των αιμοφόρων αγγείων και των αρθρώσεων.

Με απλά λόγια… οι ίνες του κολλαγόνου βοηθούν στην αναδόμηση του δέρματός μας, αλλά και των περισσότερων ιστών του σώματός μας.

/

Αποκλειστική διάθεση για Ελλάδα & Κύπρο:
COLLAGEN POWER S.A.

Βρείτε το Colladen Pro Active εδώ:

http://www.collagenpower.gr/

Read More

And More