Το καλύτερο δώρο για τα παιδιά που ο μπαμπάς τους λείπει στο στρατό!

Μια πρωτότυπη λύση για να αναπληρώσει το κενό των μπαμπάδων που απουσιάζουν στο στρατό φαίνεται πως βρήκε μια κατασκευαστική εταιρεία στην Αμερική. Ο λόγος για τον “Flat Daddy”, ένα συμπιεσμένο χαρτόνι με τη φωτογραφία του μπαμπά τους που μπορούν να έχουν συνέχεια μαζί τους.

Η συγκεκριμένη λύση είναι προσωρινή και σκοπό έχει να δώσει χαρά στα παιδιά που δεν μπορούν να περάσουν τις γιορτές με τους γονείς τους, επειδή εκείνοι υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις. Τατόχρονα, ο “Flat Daddy” βοηθά τα παιδιά που είναι σε μικρή ηλικία να μην ξεχνούν τον μπαμπά τους.

Ο “Flat Daddy” έχει αληθινό μέγεθος, είναι δυο διαστάσεων και ουσιαστικά πρόκειται για μια αφίσα με τη φωτογραφία του γονιού που μπορεί να τοποθετηθεί σε χαρτόνι, ξύλο ή κάποιο αφρώδες υλικό και χρησιμεύει ως υπενθύμιση του γονιού.

Τα παιδιά μπορούν να βγουν φωτογραφία με τον “Flat Daddy” ή να πάνε μαζί του στις κούνιες, στην παιδική χαρά, για ποδήλατο και ό,τι άλλο θέλουν. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι τα συγκεκριμένα cut-outs αποτελούν χρήσιμες κατασκευές που συμβάλλουν στην καλύτερη ψυχολογία των παιδιών και στην αντιμετώπιση του άγχους τους, λόγω της απουσίας των γονιών. “Βοηθά την οικογένεια να μένει συνδεδεμένη και να υπάρχει μια συνεχής υπενθύμιση ότι ακόμη και αν η μαμά ή ο μπαμπάς είναι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, είναι ακόμα ένα μέρος της ζωής του παιδιού.”, αναφέρουν οι ειδικοί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εταιρεία ιδρύθηκε το 2006 από την λοχία Barbara Claudel, η οποία εκπροσωπεί την “Main National Guard” και έψαχνε ένα τρόπο να κρατά τις οικογένειες συνδεδεμένες με τους αγαπημένους τους που υπηρετούσαν στο Ιράκ.

Read More

And More