Το κινητό της A. Winehouse παραβιαζόταν εδώ και χρόνια!

Aπό τον θάνατο της Amy Winehouse και μετά δεν είναι λίγα τα στοιχεία για τη ζωή της που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και που θα συνεχίσουν να μας απασχολούν… Χθες βράδυ, σύμφωνα με τη liberal conspiracy, ένας δημοσιογράφος υποστήριξε ότι τα τελευταία χρόνια το κινητό της ταλαντούχας τραγουδίστριας παραβιαζόταν και παρακολουθούταν κρυφά και μάλιστα, κατ’ εξακολούθηση.

Δημοσιογράφοι, προκειμένου να συγκεντρώσουν αρκετά και λεπτομερή στοιχεία γύρω από την διαμονή της σε κέντρο αποτοξίνωσης, καθώς και για να βρίσκονται εκεί και ν’ απαθανατίσουν τη στιγμή, όταν θα έκανε εισαγωγή στην κλινική, παραβίαζαν το κινητό της, επομένως και την ζωή της… συγκέντρωναν πληροφορίες και βρίσκονταν πάντα εκεί!

O Charles Lavery, μάλιστα, πρώην δημοσιογράφος – ερευνητής της Sunday Mail της Σκωτίας, ανέφερε πως θύμα αυτών ήταν και ο αδερφός της, Alex. Η κινητή τηλεφωνική του συσκευή παραβιαζόταν και διάφορα προσωπικά του δεδομένα φυλάσσονταν καλά και σε περίπτωση που τα χρειάζονταν θα τα χρησιμοποιούσαν…

Μία ακόμα πηγή δήλωσε στη libera: ”Ρίξτε μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο γινόταν η ”κάλυψη” από την έξοδό της από το ταξί έως την είσοδό της στην κλινική. Ή το αντίστροφο – Την έξοδό της από το κέντρο αποτοξίνωσης έως και την απομάκρυνσή της μπαίνοντας σε ταξί. Πώς θα μπορούσε να καλυφθεί από τα media κάτι τέτοιο; Ή όλες αυτές οι λεπτομέρειες της παραμονής της εκεί, της προσωπικής της ζωής… Πολλές φορές άνθρωποι από τον περίγυρό της πωλούσαν κάποιες πληροφορίες, αλλά τα προσωπικά της δεδομένα παραβιάζονταν σε καθημερινή βάση. Κι όχι απλά και μόνο από μία εφημερίδα, αλλά από τις περισσότερες…”.

Αμέσως μετά τον θάνατό της εξακριβώθηκαν όλα τα παραπάνω -η παραβίαση του κινητού της τηλεφώνου- κάτι που βγήκε στο φως της δημοσιότητας σήμερα!

Read More

And More