Το μεγάλο παράπονο της Κατερίνας Καραβάτου: «Το κλίμα στην εκπομπή δεν ήταν καλό. Δεν πήγαινα χαρούμενη στη δουλειά»

Το μεγάλο παράπονο της Κατερίνας Καραβάτου: «Το κλίμα στην εκπομπή δεν ήταν καλό. Δεν πήγαινα χαρούμενη στη δουλειά» | tlife.gr

Για όλους και για όλα μίλησαν ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου. Το αγαπημένο ζευγάρι της τηλεόρασης σε συνέντευξή του στο People αποκάλυψε πως είναι η τηλεοπτική τους συνύπαρξη, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για την πιο δύσκολη τηλεοπτική της περίοδο.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είναι ζευγάρι από το 2009. Το 2014 αποφάσισαν να συνυπάρξουν και τηλεοπτικά. Πόσο εύκολο ήταν να πάρουν αυτή την απόφαση;

Κατερίνα «Είχα πίσω μου μια χρονιά η οποία δεν ήταν από τις καλύτερές μου (σ.σ. Σπίτι μου Σπιτάκι μου στον Alpha με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου). Το κλίμα δεν ήταν καλό από όλες τις απόψεις. Επρόκειτο για μια συνεργασία που δεν απόλαυσα, καθώς δεν πήγαινα χαρούμενη στη δουλειά. Το 2014 λοιπόν είχα προτάσεις, ενώ μας έγινε και μια προσέγγιση από το Epsilon για να παρουσιάσουμε από κοινού με τον Κρατερό το πρωινό του Σαββατοκύριακου. Από όλες αυτές τις προτάσεις θεώρησα ότι εκείνη του Epsilon ήταν μακράν η καλύτερη. Με τον Κρατερό δεν έχουμε εκπομπή μαζί επειδή είμαστε ζευγάρι, αλλά επειδή κάνουμε καλή παρέα. Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι μου συμβαίνει με έναν άνθρωπο που είναι οικογένειά μου, οπότε αυτομάτως υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Κρατερός: «Μας ρωτούσαν πώς είναι να είμαστε μαζί και στο σπίτι και στη δουλειά και τους απαντούσαμε χαριτολογώντας ότι πιο πολύ βρισκόμαστε στο γραφείο και στο πλατό, παρά στο σπίτι! Όταν έχεις δύο παιδιά, υποχρεώσεις, θέατρο, ο προσωπικός χρόνος είναι λιγοστός. Πραγματικά την Κατερίνα την έβλεπα όταν κάναμε εκπομπή».

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

READ more