Το πρώτο μήνυμα του Χρήστου Βασιλόπουλου μετά το τέλος του Nomads!

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ήταν ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του Nomads και κατάφερε να φτάσει ένα βήμα πριν από τον ημιτελικό του παιχνιδιού. Ωστόσο, δεν τον είδαμε κοντά στον Γρηγόρη Μόργκαν και τον Στέλιο Χανταμπάκη, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Ο λόγος; Όπως ανακοίνωσε ο Σάββας Πούμπουρας, μια απώλεια ανάγκασε τον ηθοποιό να επιστρέψει εσπευσμένα στην Ελλάδα.

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ο ίδιος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, μετά το τέλος του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία του από τον στίβο μάχης και στη λεζάντα που την συνόδευε αναφέρθηκε στην εμπειρία που έζησε στη Μαδαγασκάρη, είπε κάποια “ευχαριστώ”, ενώ άφησε και αιχμές για το μοντάζ στα επεισόδια που παρακολουθούσε το τηλεοπτικό κοινό.

“Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, άλλος ένας κύκλος κλείνει,και ένας καινούργιος ανοίγει! Η εμπειρία του @nomadsant1, είναι μια εμπειρία που μόνο όσοι συμμετέχουν μπορούν πραγματικά να καταλάβουν. Μια εμπειρία-καταγραφή ως προς την ανθρώπινη συμπεριφορά, μια εμπειρία που σε αλλάζει σαν άνθρωπο αν πραγματικά αποφασίσεις να την ζήσεις στο 100%. Οι θεατές βλέπουν ένα αρκετά μικρό κομμάτι της αλήθειας, καθώς η καθημερινότητα κάθε παίκτη, καταγράφεται ως προς ένα 20%-30% Προσωπικά, ύστερα από 11 εβδομάδες (τόσο διαρκεί το παιχνίδι), θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες, τον κόσμο που μας παρακολούθησε και άλλους μας λάτρεψε και άλλους μας μίσησε, τους συμπαίκτες μου που είχαμε την τύχη να ήμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το φανταστικό ταξίδι-εμπειρία ζωής! #keepwalking #nevergiveup #nomads #nomadsant1 #lifeexperience #love #survival #nature #actors”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More