Το πρώτο trailer του X Factor! Ο συμπρωταγωνιστής έκπληξη του Σάκη Ρουβά

Το moto του X FactoreXpect the uneXpectedεπιβεβαιώθηκε και μέσα από το πρώτο trailer του! Πρωταγωνιστής του ο παρουσιαστής του παγκόσμια επιτυχημένου talent show, Σάκης Ρουβάς και ένα πρόσωπο έκπληξη! Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ “συναντά” τον Simon Cowell και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Μια εκρηκτική συνάντηση δύο δυναμικών προσωπικοτήτων που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τη μουσική βιομηχανία! Οι δυο τους είχαν μια…. τηλεφωνική επικοινωνία, που εντυπωσιάζει. Ο λόγος; Το πρώτο τηλεοπτικό trailer του show που θα απολαύσουμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Μας έδωσε μάλιστα, μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, μία γεύση από τα backstage. Λίγες μόλις ώρες πριν κυκλοφορήσει επίσημα το trailer ενίσχυσε την αγωνία μας. Το αποτέλεσμα, για το οποίο σου είχαμε μιλήσει στο TLIFE, μας δικαίωσε!

Με την καθοδήγηση και την σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Μικρού και τον ενθουσιασμό, την εμπειρία και το ταλέντο του Σάκη, το αποτέλεσμα είναι αντάξιο της υπερπαραγωγής που θα παρουσιάσει ο ΣΚΑΪ.

Τα γυρίσματα του πρωτότυπου trailer πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία από μία πολυμελή ταλαντούχα ομάδα, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής! Ο Σάκης ακούραστος και φιλικός με όλους τους συνεργάτες έλεγχε και την παραμικρή λεπτομέρεια, επιδιώκοντας το καλύτερο αποτέλεσμα

Σύμφωνα λοιπόν, με το σενάριο ο Simon Cowell συμπρωταγωνιστεί με τον Σάκη Ρουβά στο ευρηματικό trailer που έρχεται να … κλέψει την παράσταση. Η “ψυχή” του σπουδαίου talent show με 13χρόνια συνεχής παρουσίας στην καρέκλα του σκληρού κριτή τόσο στη Μεγάλη Βρετανία όσο και στην Αμερική, συνομιλεί στο τηλέφωνο με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ και τον ενημερώνει πως το “The X Factor” επέστρεψε στην Ελλάδα, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και του ζητά να ετοιμαστεί για την παρουσίαση του πιο δημοφιλούς μουσικού διαγωνισμού παγκοσμίως. Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα!

Και ο Σάκης αναρωτιέται στο τέλος του trailer: “Εσείς είστε έτοιμοι;”

Read More

And More