Το Thriller στο Badminton!

Το “Thriller Live” ήρθε στην Αθήνα. Το Θέατρο Badminton παρουσιάζει υπερήφανα το απόλυτο μουσικό θέαμα του καλοκαιριού που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.

Το εκπληκτικό μούσικαλ, που είναι αφιερωμένο στον βασιλιά της ποπ Michael Jackson, παίζεται με τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία στο Lyric Theatre του Λονδίνου και έχει ξετρελάνει το κοινό. Διαθέτει εκπληκτικά εφέ, ειδικό φωτισμό, εξαιρετικά σκηνικά και αμέτρητα κουστούμια.

Το “Thriller” ξεκίνησε από την Αγγλία, το 2008, σαν μία παράσταση από το φαν-κλαμπ του Michael Jackson, με την έγκριση μάλιστα του ίδιου του ποπ σταρ, αφιερωμένη στη μουσική και τα τραγούδια του. Στην Ελλάδα ήρθε αυτό το καλοκαίρι, ξεκινώντας τις παραστάσεις από τη Θεσσαλονίκη, όπου είχε και τεράστια επιτυχία. Από τις 9 Ιουνίου μέχρι και τις 28, το υπερθέαμα θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο Badminton.

Μάλιστα, η διοίκηση του Θεάτρου, αποφάσισε να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων, λόγω οικονομικής κρίσης. Με το σύνθημα “Αλλάξτε διάθεση – Αλλάξαμε τιμές”, προσπαθεί να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, για να δει από κοντά αυτήν τη μουσική γιορτή, που αποτελεί φόρο τιμής στον βασιλιά της ποπ! Τα εισιτήρια για το θέαμα κοστίζουν 20 και 25 ευρώ.

Το απόλυτο θέαμα ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία και στο Θέατρο Badminton!

Δείτε το video από την παρουσίαση του “Thriller” στην Αθήνα:

Read More

And More