Το χαριτωμένο αγοράκι της φωτογραφίας είναι Έλληνας ηθοποιός που σήμερα έχει τα γενέθλιά του!

Το χαριτωμένο αγοράκι της φωτογραφίας είναι Έλληνας ηθοποιός που σήμερα έχει τα γενέθλιά του! | tlife.gr

Ο Δημήτρης Τσακάλας έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2003, όταν υποδύθηκε τον «Μπίλυ» στην επιτυχημένη σειρά των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά «Το Καφέ της Χαράς«. Τότε ήταν μόλις 18 ετών και έκανε στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση. Τα χρόνια πέρασαν και οι δουλειές στις οποίες συμμετείχε έπειτα ήταν εξίσου αξιόλογες με την παρθενική του. Τον είδαμε στα επιτυχημένα σίριαλ «Πολυθρόνα για τρεις», «Σε είδα», «Ένας μήνας και κάτι», «Πολυκατοικία», «Χωρίς Εσένα», και τελευταία στην «Παρθένα Ζωή».

Όσα διάστημα βρίσκεται στον χώρο, παραμένει χαμηλών τόνων και αποφεύγει τη μεγάλη έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας. Βέβαια, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, φροντίζει να μην αφήνει παραπονεμένους τους διαδικτυακούς του φίλους, με τους οποίους μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική του ζωή. Σήμερα, λοιπόν, που είναι μια ιδιαίτερη μέρα για εκείνον, καθώς έχει τα γενέθλιά του, δεν έχει σταματήσει να δέχεται τις πιο θερμές ευχές τους, αλλά και να απαντά δημόσια σε αρκετές από αυτές.

Ωστόσο, ο ηθοποιός είχε φροντίσει από νωρίς το πρωί να ενημερώσει τους followers του για τα γενέθλιά του, δημοσιεύοντας στα InstaStories του μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια και συγκεκριμένα από παλαιότερο πάρτι γενεθλίων του. Στο εν λόγω στιγμιότυπο απεικονίζεται ο μικρός τότε Δημήτρης να φυσάει δυνατά τα κεφάκια της τούρτας του, δείχνοντας ιδιαίτερα ενθουσιασμένος.

Όπως θα διαπιστώσεις παρακάτω, στο πέρασμα των χρόνων ο ηθοποιός έχει αλλάξει αρκετά και το χαριτωμένο αγοράκι που ήταν κάποτε έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ όμορφο και γοητευτικό άντρα.

Χρόνια πολλά Δημήτρη!

READ more